Annexum Academy

Kennis delen over de vastgoedmarkt

Annexum deelt als grootste, niet beursgenoteerde (vastgoed)fondsenaanbieder van Nederland, graag haar opgebouwde expertise en ervaringen met startende en gevorderde beleggers. Daarom organiseren wij sinds 2013 zo’n twee keer per jaar de Annexum Academy, een toegankelijk seminar over een actueel (vastgoed)thema. De presentaties zijn altijd kort, niet te (vak)technisch en met aansprekende voorbeelden. Dagvoorzitter is traditiegetrouw Huib Boissevain, CEO en oprichter Annexum.

Benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van vastgoed en beleggen? Dan zien we u graag bij de Annexum Academy.

Schrijf u nu in voor de Annexum Nieuwsbrief om ook op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom Annexum Academy.

  • Annexum houdt hierbij rekening met uw privacy

Zorgvastgoed | woonvormen voor senioren

Annexum Academy | Zorgvastgoed

De zorgwoningmarkt verandert. Slimme, duurzame zorgconcepten zijn in opmars. En nieuwe kwalitatief hoogwaardige woonvormen voor ouderen, met de juiste service en zorg, komen op de markt. Een markt dus met potentie, ook voor beleggers. Op 30 januari 2020. organiseerden wij de Annexum Academy ‘Zorgvastgoed, u een zorg?’.

Bekijk de terugblik

Beleggen in supermarkten

Annexum Academy | De supermarkt

Op dinsdag, 21 mei 2019 vond de Annexum Academy, midden in ons vastgoed, plaats. Dit keer met als thema: De supermarkt, meer dan een stenen winkel. Supermarkten in 2019: trends in (food)retail, de toekomst van fysieke winkels en de invloed van technologie. Diverse sprekers belichtten dit thema vanuit verschillende invalshoeken.

Klik voor een impressie

Annexum Academy | Supermarkten | 21 mei 2019

Komt u ook naar de Annexum Academy?

Op dinsdag, 21 mei 2019 vindt de eerstvolgende Annexum Academy plaats. Het thema is ‘Supermarkten’, een locatie waar u ongetwijfeld wekelijks binnenstapt voor de dagelijks boodschappen. Diverse sprekers belichten dit thema vanuit verschillende invalshoeken.

De laatste Annexum Academy stond in het teken van kantorenvastgoed. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

Meer informatie

Annexum Academy | Kantorenvastgoed | 6 maart 2018