Annexum Academy

Kennis delen over de vastgoedmarkt

Annexum deelt als grootste, niet beursgenoteerde (vastgoed)fondsenaanbieder van Nederland, graag haar opgebouwde expertise en ervaringen met startende en gevorderde beleggers. Daarom organiseren wij sinds 2013 zo’n twee keer per jaar de Annexum Academy, een toegankelijk seminar over een actueel (vastgoed)thema. De presentaties zijn altijd kort, niet te (vak)technisch en met aansprekende voorbeelden. Dagvoorzitter is traditiegetrouw Huib Boissevain, CEO en oprichter Annexum.

Benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van vastgoed en beleggen? Dan zien we u graag bij de Annexum Academy.

Beleggen in supermarkten

Komt u ook naar de Annexum Academy?

Op dinsdag, 21 mei 2019 vindt de eerstvolgende Annexum Academy plaats. Dit keer met als thema: De supermarkt, meer dan een stenen winkel. Supermarkten in 2019: trends in (food)retail, de toekomst van fysieke winkels en de invloed van technologie. Diverse sprekers belichten dit thema vanuit verschillende invalshoeken.

Meer informatie

Beleggen in vastgoed

Uit het archief | Annexum Academy – Kantorenvastgoed

Door een hausse aan nieuwbouw rond de eeuwwisseling liep de leegstand in kantoren tijdens de haperende economie rond 2002 spectaculair op. Inmiddels is de Nederlandse kantorenmarkt weer volop in beweging en ontwikkeling. Annexum Academy dook op in maart 2018 in de wereld van kantorenvastgoed.

Een impressie