Maatschap Oklahoma Oil Company

Investeren in een Amerikaans oliewinningsproject

Informatie over Maatschap Oklahoma Oil Company

De maatschap is geïnitieerd om beleggers een investeringsmogelijkheid in een Amerikaans oliewinningsproject te bieden. Maatschap Oklahoma Oil Company heeft een 50% belang in een olie exploitatiemaatschappij in Oklahoma in de Verenigde Staten. Oklahoma grenst in het noorden aan de staten Kansas en Colorado, in het westen aan New Mexico, in het oosten aan Missouri en Arkansas en in het zuiden aan Texas. De onderneming heeft investeringen gedaan in de exploitatie en herontwikkeling van bestaande oliebronnen in het ‘Greater St. Louis’- winningsgebied.

Risico's

Het is raadzaam om de kansen en risico’s bij beleggen zorgvuldig af te wegen

Het beleggen in onroerend goed, waaronder dit fonds, brengt risico’s met zich mee zoals bijvoorbeeld het verhuur- en leegstandsrisico-, renterisico en financieringsrisico. Beleggers dienen zich te realiseren dat er een mogelijkheid is dat zij minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Annexum | Rob Hanemaaijer | Relatiemanager
Rob Hanemaaijer
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager
Evelyn van Straaten
Annexum | Sander Kroodsma | Projectmanager Emissies
Sander Kroodsma

Vragen over beleggen of over de fondsen van Annexum?

Wilt u meer weten over beleggen, over onze fondsen of misschien over uw huidige portefeuille? Met ons persoonlijk kennis maken kan natuurlijk ook. Onze relatiemanagers staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Maak eens vrijblijvend een afspraak!

Actueel vastgoednieuws ontvangen?

Meld u aan en wij houden u middels onze e-mailnieuwsbrief
op de hoogte van het laatste vastgoednieuws.

  • Annexum houdt hierbij rekening met uw privacy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.