Maatschap Oklahoma Oil Company

Investeren in een Amerikaans oliewinningsproject

Informatie over Maatschap Oklahoma Oil Company

De maatschap is geïnitieerd om beleggers een investeringsmogelijkheid in een Amerikaans oliewinningsproject te bieden. Maatschap Oklahoma Oil Company heeft een 50% belang in een olie exploitatiemaatschappij in Oklahoma in de Verenigde Staten. Oklahoma grenst in het noorden aan de staten Kansas en Colorado, in het westen aan New Mexico, in het oosten aan Missouri en Arkansas en in het zuiden aan Texas. De onderneming heeft investeringen gedaan in de exploitatie en herontwikkeling van bestaande oliebronnen in het ‘Greater St. Louis’- winningsgebied.

Risico's

Het is raadzaam om de kansen en risico’s bij beleggen zorgvuldig af te wegen

Het beleggen in onroerend goed, waaronder dit fonds, brengt risico’s met zich mee zoals bijvoorbeeld het verhuur- en leegstandsrisico-, renterisico en financieringsrisico. Beleggers dienen zich te realiseren dat er een mogelijkheid is dat zij minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Annexum | Robert Everts | Relatiemanager
Robert Everts
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager
Evelyn van Straaten
Annexum | Rob Hanemaaijer | Relatiemanager
Rob Hanemaaijer

Vragen over beleggen of over onze fondsen?

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen over een van de beleggingsfondsen van Annexum? Onze relatiemanagers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Neem contact op