Vastgoed Solide Maatschappij BV

16 bedrijfs- en kantoorpanden in (noord)oost Nederland

Informatie over Vastgoed Solide Maatschappij BV

Annexum is in 2010 benaderd door diverse toezichthouders om het bestuur en beheer over te nemen van Vastgoed Solide Maatschappij BV (VSM). In april 2011 heeft Annexum gehoor gegeven aan dit verzoek en heeft zij het beheer van VSM op zich genomen.

Annexum heeft sindsdien beoogd de onroerend goed portefeuille van VSM in alle rust te beheren en getracht het verlies voor de obligatiehouders zo veel mogelijk te beperken. Inmiddels is de gehele vastgoedportefeuille verkocht en overgedragen. Het fonds wordt nu verder afgewikkeld.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag met betrekking tot de Vastgoed Solide Maatschappij, dan vindt u wellicht het antwoord daarop in de FAQ’s van dit beleggingsfonds.

Naar de FAQ's

Risico's

Het is raadzaam om de kansen en risico’s bij beleggen zorgvuldig af te wegen

Het beleggen in onroerend goed, waaronder dit fonds, brengt risico’s met zich mee zoals bijvoorbeeld het verhuur- en leegstandsrisico-, renterisico en financieringsrisico. Beleggers dienen zich te realiseren dat er een mogelijkheid is dat zij minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Documenten

De op deze pagina elektronisch ter beschikking gestelde documenten zijn tevens in hard copy beschikbaar. Op verzoek zullen deze documenten kosteloos worden toegezonden. 

Vastgoed Solide Maatschappij BV (VSM) in het nieuws

Annexum | Rob Hanemaaijer | Relatiemanager
Rob Hanemaaijer
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager
Evelyn van Straaten
Annexum | Robert Everts | Relatiemanager
Robert Everts

Vragen over beleggen of over onze fondsen?

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen over een van de beleggingsfondsen van Annexum? Onze relatiemanagers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Neem contact op