Nederlands-Duits Winkelfonds BV

4 locaties met winkels en supermarkten in Nederland en Duitsland

Informatie over Nederlands-Duits Winkelfonds BV

Het Nederlands-Duits Winkelfonds BV is een Nederlandse vennootschap die belegt in diverse winkelobjecten in Nederland en Duitsland. Het vastgoed ligt in de Nederlandse plaatsen Hengelo en Culemborg, en in Duitsland in Ibbenbüren en Delmenhorst. De huurders zijn een mix van landelijke en regionale bekende winkel- en supermarktketens, zoals Jumbo, Xenos, Kruitvat,K&K en Lidl.

Het fonds, met 4 supermarkten, maakt sinds 2019 onderdeel uit van het nieuwe vastgoedfonds Duits Nederland Supermarkt Fonds. Het fonds emitteert in het najaar van 2019. Met het opgehaalde vermogen wordt onder meer de positie van dit fonds verder verstevigd, wordt geïnvesteerd in de portefeuille en wordt de exploitatie gezonder gemaakt. Ook lost Annexum een aantal leningen af en worden bestaande beleggers die willen uitstappen gefaciliteerd.

Kenmerken

  • In Hengelo (Overijssel) een overdekt winkelcentrum Thiemsbrug met 400 parkeerplaatsen
  • Totaal verhuurbare oppervlakte van 6.950 m2, verdeeld over 2 locaties in Nederland en 2 locaties in Duitsland

Risico's

Het is raadzaam om de kansen en risico’s bij beleggen zorgvuldig af te wegen

Het beleggen in onroerend goed, waaronder dit fonds, brengt risico’s met zich mee zoals bijvoorbeeld het verhuur- en leegstandsrisico-, renterisico en financieringsrisico. Beleggers dienen zich te realiseren dat er een mogelijkheid is dat zij minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Panden van Nederlands-Duits Winkelfonds BV

Culemborg, Vianensestraat

Delmenhorst, Hannah-Arendt-Straße

Hengelo, Thiemsbrug (Overijssel)

Ibbenbüren, Rheiner Straße

Annexum | Rob Hanemaaijer | Relatiemanager
Rob Hanemaaijer
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager
Evelyn van Straaten

Vragen over beleggen of over de fondsen van Annexum?

Wilt u meer weten over beleggen, over onze fondsen of misschien over uw huidige portefeuille? Met ons persoonlijk kennis maken kan natuurlijk ook. Onze relatiemanagers staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Maak eens vrijblijvend een afspraak!

Actueel vastgoednieuws ontvangen?

Meld u aan en wij houden u middels onze e-mailnieuwsbrief
op de hoogte van het laatste vastgoednieuws.

  • Annexum houdt hierbij rekening met uw privacy