Annexum Academy | Supermarkten

Annexum Academy | Supermarkten

Op 21 mei 2019 van 13:30 t/m 17:15 uur

Meer evenementen

Annexum Academy | Supermarkten

Komt u ook naar de Annexum Academy?

Annexum deelt als grootste, niet beursgenoteerde (vastgoed)fondsenaanbieder van Nederland, graag haar opgebouwde expertise en ervaringen met startende en gevorderde beleggers. Daarom organiseren wij sinds 2013 zo’n twee keer per jaar de Annexum Academy, een toegankelijk seminar over een actueel (vastgoed)thema. De presentaties zijn altijd kort, niet te (vak)technisch en met aansprekende voorbeelden. Dagvoorzitter is traditiegetrouw Huib Boissevain, CEO en oprichter Annexum.

Thema | Supermarkten

Op dinsdag, 21 mei 2019 vindt de eerstvolgende Annexum Academy plaats. Het thema is ‘Supermarkten’, een locatie waar u ongetwijfeld wekelijks binnenstapt voor de dagelijks boodschappen. Diverse sprekers belichten dit thema vanuit verschillende invalshoeken. Ze geven u bijvoorbeeld een inkijkje in technologische ontwikkelingen en trends op het gebied van duurzaamheid. En wint de fysieke supermarkt het van het online shoppen? Houd onze website in de gaten voor het programma en de sprekers.

Benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van supermarktvastgoed en beleggen? Dan zien we u graag bij de Annexum Academy.

Een terugblik

Annexum Academy | Kantorenvastgoed

De laatste Annexum Academy stond in het teken van kantorenvastgoed. Bekijk de video hieronder voor een impressie.

Annexum Academy | Kantorenvastgoed | 6 maart 2018

Direct aanmelden

Meld u aan voor de Annexum Academy in Eemnes. De opbrengst van de kaartverkoop schenken wij aan een goed doel. De keuze hiervoor maken we binnenkort bekend. Wij kijken uit naar uw komst!

Aankomende evenementen