Annexum Academy Special | De supermarkt, meer dan een stenen winkel

De supermarkt, meer dan een stenen winkel

Op dinsdag 21 mei 2019 vindt de eerstvolgende Annexum Academy plaats. Een speciale Annexum Academy met grote sprekers uit de supermarktwereld waaronder Björn Kuipers, KNVB scheidsrechter én supermarkteigenaar. En dit keer ook in een heel bijzondere locatie in Zwolle, midden in het winkellandschap.

We belichten het thema ‘De supermarkt, meer dan een stenen winkel’ door de ogen van een (bekende) supermarktondernemer, de taxateur van de supermarkt en de trendwatcher, elk met hun eigen invalshoek. De sprekers geven u bijvoorbeeld een inkijkje in trends in (food)retail, de toekomst van fysieke winkels en de invloed van technologie.

Door de ogen van Annexum:
‘Online is geen bedreiging, wel een relevante ontwikkeling binnen food’
~ Huib Boissevain

Benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van supermarktvastgoed en beleggen? Dan zien we u graag bij de Annexum Academy. Na afloop ontvangt u een leuke verrassing!

Programma

  • 13:00 / - Ontvangst en rondleiding (in groepjes) door Coop supermarkt met nieuwste concept Coop Vandaag
  • 14:00 / - Aanvang programma
  • 14:05 / - Door de ogen van de trendwatcher | Hans van Tellingen
  • 15:15 / - Door de ogen van de taxateur | Toon te Gussinklo Ohmann
  • 15:45 / - Pauze
  • 16:00 / - Door de ogen van de ondernemer | Björn Kuipers
  • 17:00 / - Drinks & Bites
  • 18:00 / - Einde programma
Annexum Acdemy | topscheidsrechter Björn Kuipers, trendwatcher Hans van Tellingen en taxateur Toon te Gussinklo Ohmann als sprekers

Björn Kuipers, topscheidsrechter, ondernemer én eigenaar van een Jumbo-supermarkt

‘Kijk niet naar wat het kost, maar naar wat het opbrengt.’

Coop Vandaag

Door de ogen van...

 

…de trendwatcher en onderzoeker

Hans van Tellingen is directeur-eigenaar van Strabo bv, dé landelijke specialist op het gebied van betrouwbaar en feitelijk winkelcentrumonderzoek en -advies. Ook is hij bekend van het boek ‘Waarom stenen winkels winnen’.

Hans neemt u tijdens de Annexum Academy graag mee in facts & figures over de supermarkt en motiveert waarom de fysieke winkel het toch (nog) wint van online shoppen.

…de taxateur

Hoe verhoudt de marktontwikkeling van supermarktvastgoed zich tot de marktontwikkeling van andere vastgoedsegmenten? En tot de trends, met onder meer het veranderend consumentengedrag.

Toon te Gussinklo Ohmann werkt als taxateur bij Cushman & Wakefield. In zijn presentatie vertelt hij over de wijze van taxeren van supermarktvastgoed en waar hij bij de waardering rekening mee houdt.

…de ondernemer

KNVB scheidsrechter én supermarkteigenaar, dat is Björn Kuipers. Tijdens zijn presentatie neemt Björn u mee de wereld van een topscheidsrechter.

Daarnaast legt hij de link tussen het ondernemen en de topsport, met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen supermarkt in Oldenzaal, die in 2016 is verkozen tot het beste Jumbo-filiaal van Nederland. Het team als belangrijkste kapitaal in de onderneming, dat is waar Björn Kuipers heilig in gelooft. Op het veld en in de supermarkt.

En stel gerust uw vragen over zijn kijk op de toekomst van stenen winkels. Welke trends ziet hij en kiezen consumenten inderdaad voor meer beleving? Welke investeringen doet Björn als ondernemer om zijn supermarkt up-to-date te houden? Hij beantwoordt ze graag!

Annexum Academy op locatie

Voor deze editie van de Annexum Academy kozen we ook een bijzondere locatie: het Maagjesbolwerk in Zwolle.

Een wel heel speciale locatie voor Annexum aangezien dit pand onderdeel uitmaakt van het Super Winkel Fonds, één van onze grootste supermarktfondsen toegankelijk voor particuliere beleggers.

Voor dit evenement zit u dus midden in ons vastgoed, met de allernieuwste Coop-supermarkt om de hoek!

Maagjesbolwerk | Jufferenwal 14, 8011 LE Zwolle

Komt u ook naar de Annexum Academy?

Annexum deelt als grootste, niet beursgenoteerde (vastgoed)fondsenaanbieder van Nederland, graag haar opgebouwde expertise en ervaringen met startende en gevorderde beleggers. Daarom organiseren wij sinds 2013 zo’n twee keer per jaar de Annexum Academy, een toegankelijk seminar over een actueel (vastgoed)thema.

De presentaties zijn altijd kort, niet te (vak)technisch en met aansprekende voorbeelden. Dagvoorzitter is traditiegetrouw Huib Boissevain, CEO en oprichter Annexum.

Locatie

Voor meer informatie over de locatie en een uitgebreide routebeschrijving (ook in PDF) klikt u op de onderstaande button.

Naar route

Privacy

Tijdens de Annexum Academy wordt door een professionele fotograaf foto’s en/of video’s gemaakt. Deze worden gepubliceerd op de website en social mediakanalen van Annexum.

Aankomende evenementen