Annexum Academy | Eemnes

Annexum Academy | Eemnes op 22 november 2018 van 13:30 t/m 17:15

Meer evenementen

Annexum Academy

Komt u ook naar de Annexum Academy?

Annexum deelt als grootste, niet beursgenoteerde (vastgoed)fondsenaanbieder van Nederland, graag haar opgebouwde expertise en ervaringen met startende en gevorderde beleggers. Daarom organiseren wij sinds 2013 zo’n drie keer per jaar de Annexum Academy, een toegankelijk seminar over een actueel (vastgoed)thema. De presentaties zijn altijd kort, niet te (vak)technisch en met aansprekende voorbeelden.

Op donderdag, 22 november a.s. vindt de eerstvolgende Annexum Academy plaats. Het thema maken we binnenkort bekend. Dagvoorzitter is traditiegetrouw  Huib Boissevain, CEO en oprichter Annexum. De laatste Annexum Academy stond in het teken van kantorenvastgoed. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

Benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van vastgoed en beleggen? Dan zien we u graag bij de Annexum Academy.

Annexum Academy Kantorenvastgoed | 6 maart 2018

Direct aanmelden

Meld u aan voor de Annexum Academy in Eemnes. De opbrengst van de kaartverkoop schenken wij aan een goed doel. De keuze hiervoor maken we binnenkort bekend. Wij kijken uit naar uw komst!

Aankomende evenementen