BeleggersFair | Masterclass Annexum | Amsterdam

BeleggersFair | Masterclass Annexum | Amsterdam

Heeft plaatsgevonden op 09 november 2018 van 09:30 t/m 17:00 uur

Meer evenementen

BeleggersFair 2018

Ontmoet beleggend Nederland

De BeleggersFair 2018 is het meest complete, leerzame en leuke beleggersevenement van Nederland. Een dag voor zowel startende als gevorderde beleggers. Met stands, snelcursussen, masterclasses, live trading, tips voor 2018 en optredens van beursgoeroes. En dat in de historische Beurs van Berlage te Amsterdam.

Beurs van Berlage | Damrak 243, Amsterdam

Programma

Masterclass Annexum | 10.15 – 10.45 uur

Naast een inspirerend plenair programma, met journalist, presentator en programmamaker Charles Groenhuijsen (ANP, NOS en NOVA) als dagvoorzitter, kunt u interessante masterclasses van uiteenlopende beleggingsexperts volgen. Huib Boissevain, CEO en oprichter van Annexum, verzorgt één van de 15 masterclasses op de BeleggersFair 2018.

 5 hardnekkige excuses om niet in vastgoed te beleggen

“Beleggen in vastgoed? Dat is veel te risicovol! En er is geen rendement meer in te behalen!” Helaas denken veel beleggers er nog zo over. Maar van alle beleggingen in de wereld is 50% in vastgoed! Zitten die beleggers er dan zo naast?

Boissevain ontkracht in zijn masterclass 5 hardnekkige uitvluchten om niet te beleggen in vastgoed. Hij blijft het zeggen: “Als je niet in vastgoed belegt, laat je rendement liggen.“ In deze masterclass wordt u uitgedaagd ook uw visie op deze 5 excuses te geven. Boissevain gaat graag de (beleggers)dialoog met u aan!

Talkshow Vastgoed | 12.10 – 12.30 uur

Huib Boissevain is ook één van de deelnemers aan deze talkshow die in het teken staat van vastgoed en beleggen.

Het volledige programma vindt u op www.beleggersfair.nl.

BeleggersFair 2018 | Beurs van Berlage

Reserveer uw toegangskaart

Gratis entree

Door de deelname van Annexum aan de BeleggersFair 2018 ontvangen relaties en bezoekers aan onze website gratis toegang voor dit evenement.

Wilt u hiervan gebruik maken? Registreer u dan op www.beleggersfair.nl met de speciale Annexumcode: BFANN18.

Impressie BeleggersFair 2017

Aankomende evenementen