BeleggersFair 2019 | Masterclass Annexum | Amsterdam

BeleggersFair 2019 | Masterclass Annexum | Amsterdam

Heeft plaatsgevonden op 27 september 2019 van 10:15 t/m 11:00 uur

Meer evenementen

BeleggersFair 2019

Ontmoet beleggend Nederland

De BeleggersFair 2019 is het meest complete, leerzame en leuke beleggersevenement van Nederland. Een dag voor zowel startende als gevorderde beleggers. Met stands, snelcursussen, masterclasses, live trading, tips voor 2020 en optredens van beursgoeroes. Deze 5e editie vindt ook dit jaar weer plaats in de historische Beurs van Berlage te Amsterdam.

Ook de Cashcow Awards worden op de BeleggersFair bekend gemaakt; Annexum is hiervoor genomineerd. Breng uw stem uit vóór 21 september!

Beurs van Berlage | Damrak 243, Amsterdam

Programma

Masterclass Annexum | 10.15 – 11.00 uur

Naast een inspirerend plenair programma, met verslaggever en presentator RTL Nieuws (het half 8 nieuws tot mei 2016) en BNR Nieuwsradio Roelof Hemmen als dagvoorzitter, kunt u interessante masterclasses van uiteenlopende beleggingsexperts volgen. Huib Boissevain, CEO en oprichter van Annexum, verzorgt één van de 15 masterclasses op de BeleggersFair 2019.

Stelling: Beleggen in woningen, heeft het (nog) zin?

De woningmarkt is overspannen en de landelijke politiek roert zich. Dat is niet gek, want hoe los je als overheid een groot structureel tekort aan woningen op en zorg je ervoor dat woningen betaalbaar blijven? De politiek probeert de woningmarkt te beïnvloeden. Ze voert een ontmoedigingsbeleid naar investeerders op de woningmarkt en neemt maatregelen om meer en sneller (betaalbare) woningen te bouwen. Het resultaat van deze politieke keuzes: de huizenprijzen blijven stijgen en er worden niet meer (betaalbare) woningen gebouwd.

Wat betekenen deze contraproductieve maatregelen voor het investeringsklimaat voor beleggers op de woningmarkt? Heeft het (nog) zin om te beleggen in woningen? Huib Boissevain geeft zijn heldere visie op dit onderwerp én gaat met u in gesprek over deze stelling.

Wilt u bij deze masterclass aanwezig zijn? Reserveer direct u ticket(s) via onze website. U ontvangt dan gratis toegang tot de BeleggersFair 2019 en deze masterclass.

Bekijk het volledige programma
BeleggersFair 2019 | Beurs van Berlage

Reserveer uw toegangskaart

Door de deelname van Annexum aan de BeleggersFair 2019 ontvangen relaties en bezoekers aan onze website gratis toegang voor dit evenement. Voor de snelle beslissers hebben wij 30 gratis kaarten beschikbaar, dus bestel direct.

Wilt u hiervan gebruik maken? Registreer u dan op www.beleggersfair.nl met de speciale Annexumcode: BF19ANN.

Reserveer uw gratis ticket(s)

Impressie BeleggersFair 2018

Aankomende evenementen