FlexOffiZ in top 5 van Nederlandse flexoffices/coworking concepten

FlexOffiZ in top 5 van Nederlandse flexoffices/coworking concepten

Er komen in ons land in een hoog tempo nieuwe flexkantoorconcepten bij. VastgoedJournaal publiceerde een actuele lijst van 70 flexoffices/coworking-concepten (peildatum 12 juni 2018) met in totaal 549 fysieke locaties in Nederland. Dat lijkt veel, maar volgens onderzoek bedraagt het totale metrage van al deze flex-vestigingen gezamenlijk zo’n 900.000 m2, nog geen 2% van het totale kantorenareaal in ons land.

Flexibele kantoorconcepten

Seats2meet is met 117 locaties koploper in de lijst (incl. mogelijke dubbele locaties). Regus is een van de oudst bewezen flexkantoorconcept in Nederland. Het heeft tachtig locaties in 30 plaatsen in Nederland, goed voor een tweede plaats. Een eerste plaats ligt binnen handbereik gezien de plannen uit te willen breiden naar zo’n 250 locaties in ons land. Op de derde plaats staat verrassend Het Coachhuis dat naar eigen zeggen zo’n 79 locaties bezit, nauwelijks minder dan Regus.

  1. Seats2Meet, 117 vestigingen
  2. Regus, 80 vestigingen
  3. Het Coachhuis, 79 vestigingen
  4. The Office Operators, 27 vestigingen
  5. FlexOffiZ, 22 vestigingen

De volledige lijst bekijkt u op www.vastgoedjournaal.nl.

FlexOffiZ in top 5

FlexOffiZ is een vernieuwend flexibel kantorenconcept waarbij volledig ingerichte werkplekken met aanvullende services worden aangeboden voor een all-in prijs aan starters, zzp-ers en andere professionals. FlexOffiZ biedt enerzijds flexibiliteit in de vorm van per maand opzegbare huurovereenkomsten en anderzijds flexibiliteit door altijd ruimte aan te bieden naar behoefte, als ware het een flexibele schil. FlexOffiZ heeft in totaal achttien locaties. Deze bevinden zich in onder meer de regio Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Groningen, Maastricht.

FlexOffiZ, de flexibele kantoorverhuurformule van de Amsterdamse aanbieder van vastgoedbeleggingsfondsen Annexum, is in 2013 geheel verzelfstandigd.

 

Bron: VastgoedJournaal

Gerelateerde artikelen