Jumbo opent nieuwe supermarkt in Udenhout

Jumbo opent nieuwe supermarkt in Udenhout

Jumbo opende op 17 oktober jl. de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan Kreitenmolenstraat 149 in Udenhout. Jumbo biedt in dit unieke pand het grootste assortiment en met de overname van de favoriete producten van EMTÉ klanten wordt het aanbod nóg uitgebreider.

Van groen naar Jumbo-geel

Filiaalmanager Riccardo van Beek is trots op de vernieuwde winkel: “We zijn van ‘groen’ naar ‘geel’ gegaan op basis van de Jumbo-formule. Onze supermarkt telt nu ruim 1.200 m2 winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega’s zie ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel.”

Vernieuwd assortiment

Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. Zo kunnen klanten genieten van verse pizza’s om thuis af te bakken. Op het versplein hebben klanten de keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen zij op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Ook wordt in de winkel gekoeld bier verkocht. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment die straks bij Jumbo gewoon in het assortiment blijven, zijn onder meer de gehaktbal en de chocoladebol.

Vernieuwd assortiment met veel aandacht voor vers

Parkeren ook aangepakt

De vernieuwde supermarkt in Udenhout is één van de vastgoedobjecten in het Super Winkel Fonds van Annexum. Naast de interne verbouwing zijn ook de parkeervoorzieningen aangepakt met nieuwe bestrating en belijning. Het parkeerterrein bevindt zich aan de achterzijde van de supermarkt en is gelegen op eigen grond. Voor deze aanleg heeft Annexum een verbouwingsbijdrage aan Jumbo verstrekt.

 

Bron: Tilburgse Koerier

Gerelateerde artikelen