Nieuwe website en beveiligde portal MyAnnexum live

Nieuwe website en beveiligde portal myAnnexum live

Na een intensieve voorbereiding is het dan nu zover. De nieuwe website van Annexum staat live, een online visitekaartje waar we trots op zijn! Met deze frisse, nieuwe look laten we zien wie we zijn en wat we doen. Dat we vooruit gaan. En dat we daarin investeren. Met als doel om onze beleggers zo optimaal mogelijk te bedienen en van actueel (vastgoed)nieuws te voorzien. Innovatief in vastgoed, toonaangevend in beleggingen, dat is waar wij invulling aan geven. Op kantoor, aan de telefoon en digitaal.

MyAnnexum

Met lancering van de nieuwe website gaat ook een vernieuwd MyAnnexum live, de persoonlijke, beveiligde omgeving waarin onze klanten 24 uur per dag online inzicht hebben in hun beleggingen bij Annexum. Dit past bij ons streven naar een papierloze organisatie. Met één muisklik hebben klanten toegang tot het overzicht van de fondsen waarin ze beleggen en zien ze welke waarde hun beleggingsportefeuille vertegenwoordigt. Daarnaast vinden ze hier actuele informatie over alle fondsen zoals kwartaalrapportages, fiscale invulinstructies en de jaarverslagen. De voornaamste verbetering van MyAnnexum 2.0 is de koppeling aan het CRM-systeem Salesforce, waardoor de personalisatie van de belangrijkste klanteninformatie steeds verder wordt geoptimaliseerd. In de komende twee weken ontvangen onze klanten bericht over het activeren van hun account voor het vernieuwde MyAnnexum.

We bouwen online verder

We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel, gebruiksvriendelijk en veilig, en ook interessant om vaker te bezoeken. U vindt er regelmatig nieuwsupdates, informatie over aankomende emissies en onze visie op ontwikkelingen op het gebied van vastgoed en beleggen.

Kijk eens rond op onze vernieuwde website. We zijn benieuwd wat u ervan vindt en welke informatie u graag wilt dat we in de toekomst toevoegen. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier.


Gerelateerde artikelen