Nieuwbouw winkelplint Nieuw Rhijnzicht van Annexum opgeleverd

Super Winkel Fonds | winkelcentrum Nieuw Rhijnzicht in Oegstgeest aan de Rijn

De nieuwbouw van Nieuw Rhijnzicht, een gloednieuw winkelcentrum in het waterstadje Oegstgeest aan de Rijn, is opgeleverd. Vastgoedbelegger Annexum kocht de winkelplint eind 2017 van gebiedsontwikkelaar BPD en heeft de sleutels van de winkels inmiddels aan de ondernemers overgedragen.

Winkelunits

Het nieuwe winkelgebied Nieuw Rhijnzicht wordt omsloten door de Oude Rijnsburgerweg, het Rustenburgerpad en de toekomstige straat Iepenrode. Het vormt de entree van de nieuwe wijk.

De winkelruimten bevinden zich op de begane grond van een appartementengebouw. De bouw is in juli 2017 gestart en de eerste winkels, waaronder supermarkt Jumbo, worden naar verwachting op 21 november 2018 feestelijk geopend.

In totaal gaat het om een winkeloppervlakte van circa 2.500 m2, opgedeeld in diverse winkelunits. De grootste unit van circa 1.600 m² is toebedeeld aan de Jumbo. Ook Kruidvat en Bakkerij Den Dulk, Heeren van Katwijck en Moments for Hair hebben zich hier gevestigd. Eén unit van ca. 93 m² bvo is nog te huur.

Super Winkel Fonds

Het nieuwe winkelcentrum is onderdeel van het Super Winkel Fonds, één van de grootste supermarktfondsen van Annexum toegankelijk voor de particuliere belegger.


Gerelateerde artikelen