Beleggen in woningen

Investeren in (starters)woningen en residentieel vastgoed

Beleggen in woningen… Zoals Annexum het ziet.

Op de woningmarkt is de vraag naar woningen aanzienlijk groter dan het aanbod. Met name veel starters zijn op zoek naar een betaalbare woning. Die woningen zijn daardoor van grote waarde. Annexum ziet dit als een kans voor particuliere beleggers om in te investeren. Met oog voor waarde en rendement. Wilt u ook woningen toevoegen aan uw beleggingsportefeuille? Bekijk dan ons nieuwste Open Woningfonds, een beleggingsfonds met een open-end karakter. De emissie is inmiddels gestart.

Bekijk de emissie voor het Open Woningfonds

 

Open Woningfonds | Almere, De Binderij 65

Woningen als beleggingsobject

Voor veel particuliere beleggers is de woningmarkt al vertrouwd terrein. Denk aan het bezit van een of meer huurpanden of een studentenwoning voor de kinderen. Toch biedt deelnemen aan een woningfonds meer: lagere instapbedragen, spreiding van kansen en risico’s, beheer is professioneel geregeld. Overweeg bijvoorbeeld te investeren in ons nieuwste fonds: het Open Woningfonds. Dit is een beleggingsfonds met residentieel vastgoed en beurgenoteerde vastgoedaandelen. Instappen kan vanaf € 5.000.

Vertel mij meer!

Particuliere beleggers kiezen voor vastgoedfondsenWaarom investeren in woningen?

Wanneer u vermogen heeft opgebouwd wilt u dit graag zien renderen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw vermogen groeit? Spaarrekeningen en staatsobligaties leveren door de lage rente weinig op. Beleggen in aandelen kan lucratief zijn, maar heeft een hoog risicoprofiel. Investeren in woningvastgoed, direct of indirect, is ook een mogelijkheid die u als belegger kunt overwegen. Welke wijze van investeren past u het best? Lees deze of een van de andere publicaties die Annexum met regelmaat uitbrengt.

Bekijk de publicatie

De woningmarkt in Nederland

Icoon kantoren
3,3 miljoen huurwoningen in Nederland
Icoon appartementen
1 miljoen huurwoningen zijn in bezit van particuliere en institutionele beleggers
Icoon woningen
49% van vastgoedbeleggingen is in woningen
Icoon prijsstijging in Euro's
4% direct rendement op woningbeleggingen in Nederland
Icoon woning met tuin
845.000 nieuwe woningen nodig in komende 10 jaar

Woningfonds Starterswoningen 1 | Transformatie van kantoor naar woningen | Alphen aan den Rijn

Waar liggen kansen voor beleggen in woningen?

De onveranderd grote vraag naar huurwoningen zorgt nog altijd voor krapte op de huurwoningmarkt. Zeker starters zoeken naar een betaalbare woning. Dat maakt (starters)woningen waardevol en interessant voor particuliere beleggers. Maar niet iedereen is in staat zelf een beleggingswoning te kopen. Huib Boissevain, CEO Annexum, laat u in deze video zien waarom investeren in woningen u kansen biedt.

Bekijk de video

Blog | Vertrouwen wekken en gokken gaan niet samen

Blog | Vertrouwen wekken en gokken gaan niet samen

Onlangs schetste DNB een gitzwart toekomstbeeld van onze economie en daarmee ook van onze banen, bedrijven en huizenprijzen. In de komende drie jaar wordt een waardedaling van zo’n 3,7% van een koopwoning verwacht. Juist door dit koffiedikkijken houden we onze hand op de knip. De woningmarkt is en blijft een vertrouwensmarkt. Dus minder paniek en investeer meer!

Lees verder in dit blog

Woningen in het nieuws

Annexum | Rob Hanemaaijer | Relatiemanager
Rob Hanemaaijer
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager
Evelyn van Straaten

Wilt u meer weten? Maak eens een afspraak!

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen over de woningfondsen van Annexum? Onze relatiemanagers staan voor u klaar en beantwoorden u vragen telefonisch via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Of maak eens een vrijblijvend afspraak. We helpen u graag verder!