Hilton en Annexum bundelen de krachten in Rotterdam

Annexum koopt Inntel Rotterdam en Mainport Rotterdam met 480 kamers van Inntel Hotels

 

Hilton kondigt vandaag haar samenwerking met Annexum aan. In de vorm van een franchiseovereenkomst trekken de partijen samen op bij de herpositionering van twee hotels met in totaal 480 kamers in Rotterdam. De hotels werden recent door Annexum gekocht van Inntel Hotels. Na een rebranding en renovatie openen in 2024 ‘Mainport Hotel Rotterdam, Curio Collection by Hilton’ en ‘DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre’ hun deuren. Tot die tijd blijven beide hotels operationeel als Hilton affiliate hotels.


De twee hotels onder één dak hebben samen 480 kamers. Zij behoren daarmee in omvang tot de top 10 hotels van de Benelux en zijn het grootste hotel van Rotterdam. De totale oppervlakte is 26.000 m2.

Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President Development, Europe, Middle East & Africa van Hilton: “Hilton is trots op zijn erfgoed in Nederland, dat meer dan 60 jaar teruggaat. We zijn actief bezig ons portfolio uit te breiden om aan de vraag van klanten te voldoen, met 18 hotels die nu operationeel zijn of in ontwikkeling. Rotterdam is een dynamische stad met een levendige culturele scene, en de komst van Curio Collection by Hilton en DoubleTree by Hilton zal haar aantrekkingskracht als reisbestemming vergroten. Dankzij deze samenwerking met Annexum vergroten we de aanwezigheid van Hilton in Rotterdam en voorzien we nog ruimer in de behoeften van reizigers.”

 

Ronald Jansen, Partner van Annexum: “De populariteit van Rotterdam onder zakelijke reizigers en toeristen groeit. In samenwerking met Hilton, zijn wij ervan overtuigd dat we deze recentelijk verworven hotels tot een nog populairdere bestemming kunnen maken voor onze gasten. De fantastische locatie in het hart van Rotterdam is ideaal voor de conversie naar DoubleTree by Hilton en Curio Collection by Hilton. Wij kijken ernaar uit om, in samenwerking met Hilton, gasten te mogen verwelkomen in deze fantastische hotels.”

 

Interesse in toekomstige hotelinvesteringen?
Annexum verwacht op een later moment nog investeringsmogelijkheden met betrekking tot deze clubdeal aan te kunnen bieden. Wilt u op de hoogte gehouden worden over toekomstige investeringskansen in dit project of in de hospitality sector in het algemeen? Laat u dan uw gegevens achter via dit formulier of neem contact op met onze relatiemanager Evelyn van Straaten op telefoonnummer 020-5720101.

Gerelateerde artikelen