Kantorenvastgoed portefeuille

Beleggen in kantoren voor particulieren

Beleggen in kantoren

De Nederlandse kantorenmarkt heeft de afgelopen jaren een duidelijke weg omhoog in gezet. Er wordt meer kantoorruimte verhuurd dan verkocht en daarnaast zien we een daling op gebied van leegstand.

Kantoorbeleggingen is één van de grootste beleggingscategorieën binnen Annexum. Het gaat hier om beleggingsfondsen waarbij Annexum namens beleggers vastgoedobjecten exploiteert. De opbrengsten uit verhuur worden, na aftrek van de kosten, verdeeld onder de beleggers.

Een overzicht van de kantorenfondsen van Annexum vindt u hieronder. Interesse in beleggen in kantoren? Lees ook hier meer.

Kantorenvastgoed portefeuille

Laatste nieuws

Annexum verkoopt 2 kantoorpanden Vastgoed Fundament Fonds

Annexum heeft het kantoorpand aan de Bakkenzuigerstraat in Almere en het kantoor aan De Molen in Houten verkocht. Beide panden zijn verkocht aan particuliere beleggers en hebben een totale omvang van respectievelijk 873m² en...

Meer nieuws

Meer informatie

Publicaties, het laatste nieuws of interessante evenementen. U vindt het hier.

Annexum | Rob Hanemaaijer | Relatiemanager
Rob Hanemaaijer
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager
Evelyn van Straaten

Vragen over beleggen of over de fondsen van Annexum?

Wilt u meer weten over beleggen, over onze fondsen of misschien over uw huidige portefeuille? Met ons persoonlijk kennis maken kan natuurlijk ook. Onze relatiemanagers staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Maak eens vrijblijvend een afspraak!

Neem contact met ons op