Kantorenvastgoed portefeuille

Beleggen in kantoren voor particulieren

Beleggen in kantoren

De Nederlandse kantorenmarkt heeft de afgelopen jaren een duidelijke weg omhoog in gezet. Er wordt meer kantoorruimte verhuurd dan verkocht en daarnaast zien we een daling op gebied van leegstand.

Kantoorbeleggingen is één van de grootste beleggingscategorieën binnen Annexum. Het gaat hier om beleggingsfondsen waarbij Annexum namens beleggers vastgoedobjecten exploiteert. De opbrengsten uit verhuur worden, na aftrek van de kosten, verdeeld onder de beleggers.

Een overzicht van de kantorenfondsen van Annexum vindt u hieronder. Interesse in beleggen in kantoren? Lees ook hier meer.

Kantorenvastgoed portefeuille

Laatste nieuws

Uitgifte vastgoedobligaties kantoren

Annexum biedt beleggers vastgoedobligaties aan voor een recent geherfinancierd kantorenfonds: het Vastgoed Fundament Fonds. De vastgoedobligaties worden uitgegeven door een speciaal hiervoor opgerichte Stichting. Obligatielening Het Vastgoed Fundament Fonds is in 2003 opgericht door Annexum...

Meer nieuws

Meer informatie

Publicaties, het laatste nieuws of interessante evenementen. U vindt het hier.

Annexum | Rob Hanemaaijer | Relatiemanager
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager

Vragen over beleggen of over onze fondsen?

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen over een van de beleggingsfondsen van Annexum? Onze relatiemanagers staan u graag te woord.

Neem contact op