Annexum beleggingsfondsen

Beleggen in vastgoed voor particulieren

Onze beleggingsfondsen

Annexum heeft een diverse vastgoedportefeuille in beheer. Al het vastgoed wordt met de grootste zorg geselecteerd. De beleggingsfondsen zijn verdeeld over vier categorieën. U belegt bij ons in supermarktvastgoed, woningen, zorgappartementen en kantoren. Klik op onderstaande categorieën om naar een overzicht van onze fondsen in die categorie te gaan.

Beleggingsfondsen Annexum

Huidige mogelijkheden tot deelname

De fondsen van Annexum zijn veelal gesloten fondsen, waarbij overdracht van participaties van beleggers kan plaatsvinden tijdens emissies in bestaande fondsen en, na acquisitie van nieuw vastgoed, in nieuwe fondsen. Ook heeft Annexum open fondsen. Dit betekent dat in deze fondsen beleggers het gehele jaar door hun belegging kunnen uitbreiden of ter verkoop kunnen aanbieden. Via onze website kunt u altijd zien welke fondsen open staan voor inschrijving. Leest u voordat u instapt de brochure en het prospectus zorgvuldig door.

Evelyn van Straaten

Kennis maken met Annexum

Bij Annexum is er altijd een beleggingsfonds dat past bij u en uw doelen. Heeft u vragen over deelname in één van de fondsen van Annexum, ook buiten de emissies om? Of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor private placement of brugfinancieringen? Onze relatiemanager Evelyn van Straaten staat u graag te woord! Maak een (bel)afspraak op een moment waarop het u uitkomt via onze planner.