Emissie

Duits Nederlands Supermarkt Fonds – Voltekend

Emissie voortzetting

Emissie Duits Nederlands Supermarkt Fonds is voltekend

Het Duits Nederlands Supermarkt Fonds is sinds 2018 in beheer van Annexum. Voor de emissie van het Duits Nederlands Supermarkt Fonds in december 2021 was veel animo; binnen twee weken is ruim € 16 miljoen opgehaald. De gelegenheid doet zich voor om een nieuwe supermarkt aan te kopen in Nederland, waardoor de beheerder heeft besloten de emissie voort te zetten en uit te breiden met maximaal € 10 miljoen.
Mede door de voorgenomen verkoop van enkele retailobjecten uit het fonds, zal met deze aankoop de risico/rendementsverhouding in het fonds verbeteren.

Kenmerken Duits Nederlands Supermarkt Fonds:

  • De portefeuille bestaat uit 21 objecten in Duitsland en 17 in Nederland, met in totaal 33 supermarkten
  • De totale vloeroppervlakte is ca. 83.116 m2
  • Huuropbrengst ca. € 9,6 miljoen per jaar
  • 71% van de totale huurinkomsten is afkomstig van de supermarkten
  • Huurders o.a. Lidl, K&K, Netto in Duitsland en Jumbo, Plus, Aldi in Nederland
  • Bezettingsgraad is ca. 97%
  • Gemiddelde resterende looptijd huurcontracten ca. 5,2 jaar
  • Financiering: totaal € 91 miljoen bestaande uit: Duitsland financiering € 44 miljoen, Duitsland Junior Lening € 7 miljoen, Nederland financiering € 35 miljoen en brugfinanciering € 5 miljoen.
  • Totale Loan-to-Value: 71,2%

Deelname emissie

Emissie Nederlands Supermarkt Fonds in voorbereiding

Met 43 supermarkten is het Nederlands Supermarkt Fonds één van de grootste niet-beursgenoteerde supermarktfondsen toegankelijk voor u als particuliere belegger. Binnen enkele maanden gaan we emitteren met het Nederlands Supermarkt Fonds.  Zodra het prospectus gepubliceerd is, kunt u deze, samen met de brochure, downloaden via deze pagina. Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze emissie? Laat u dat dan aan ons weten via het interesse formulier. Dit verplicht u uiteraard tot niets.

Ik heb interesse
Rob Hanemaaijer
Evelyn van Straaten

Gesprek aanvragen met onze relatiemanagers

Na het lezen van de informatie over de emissie van het Duits Nederlands Supermarkt Fonds heeft u misschien nog vragen. Of wilt u meer weten over Annexum. Onze relatiemanagers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Op al uw vragen zorgen Rob en Evelyn voor een passend antwoord. Plan gerust eens een gesprek met ze in op een dag en tijdstip waarop dit voor u het beste uitkomt.