Werken bij Annexum

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Werken bij Annexum

Het team van Annexum bestaat uit professionals die, ieder op hun eigen vakgebied, over een unieke match van kennis en ervaring beschikken. De mensen van Annexum vormen het hart van het bedrijf, waarbij teamgeest, motivatie, persoonlijke ontwikkeling en een informele werksfeer centraal staan.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar commerciële talenten, young financials en vastgoedspecialisten. Een open sollicitatie stuur je naar onderstaand (e-mail)adres.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Als je meer wilt weten over de carrièremogelijkheden binnen Annexum, neem dan zeker eens contact op met:

Annexum Invest BV
T.a.v. Clarissa Loudon | HR Manager
Postbus 79032
1070 NB  Amsterdam
vacature@annexum.nl
+31 (0) 20 572 01 48

 

Maak kennis met onze medewerkers

Medewerkers vertellen het beste zelf hoe zij hun baan en de (werk)cultuur bij Annexum ervaren. Naast vacatures en stages vind je op deze pagina interviews met een aantal van onze medewerkers. Krijg je direct een leuke indruk van jouw toekomstige collega’s!

Werkstudenten & Stages

  • Op dit moment zijn er geen vacatures
  • .
Annexum | Inge Kortekaas | Assetmanager Wonen

Inge Kortekaas, Assetmanager Woningen: "Het vertrouwen in functie en inhoud is heel prettig"

Met dertien jaar relevante vastgoedervaring startte Inge in 2020 aan haar nieuwe rol als Assetmanager. Over het starten van een nieuwe baan bij Annexum, in tijden van corona met minder mensen op kantoor, zegt ze: ‘’Ik heb het niet echt anders ervaren. Het zijn super lieve mensen en het is een leuk bedrijf. Er wordt hard gewerkt en iedereen is altijd bereid om je met alles te helpen.’’ Het eerste wat ze in haar nieuwe rol heeft opgepakt, is het doel van digitalisering in kaart brengen: waarom is digitalisering zo belangrijk?

Maak kennis met Inge
Annexum | Martijn Schunck | Jurist

Martijn Schunck: van student naar bedrijfsjurist bij Annexum

Als student Notarieel recht stapte Martijn Schunck in 2004 binnen bij Annexum. En nu, 17 jaar later, is Martijn als bedrijfsjurist de trouwe juridische steunpilaar voor de organisatie. “Bij Annexum is geen werkdag hetzelfde”, licht Martijn al terugkijkend toe op zijn lange carrière bij ons bedrijf. “Het is een ondernemend bedrijf die kansen ziet en pakt voor uiteenlopende transacties en projecten in de vastgoedsector. Het projectmatig werken met professionals uit diverse disciplines maakt en houdt mijn werk nog elke dag uitdagend.”

Bekijk het artikel met Martijn
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager

Relatiemanager Evelyn van Straaten: "De dynamiek bij Annexum vind ik het allerleukst"

Als Relatiemanager bij Annexum ben je hét aanspreekpunt voor (potentiële) beleggers. Evelyn van Straaten vervult deze functie al drie jaar met verve. Dagelijks is ze in gesprek over de mogelijkheden om te beleggen in vastgoed, zoals in ons nieuwste fonds met de Jumbo-portefeuille. Evelyn: ‘’Bij Annexum kun je alle trajecten vanaf het begin volgen. Zo weet je wat belangrijk is en dat neemt je direct weer mee in contact met beleggers!’’

Bekijk het interview
Annexum | Melissa van Hetten | Secretaresse

Melissa van Hetten: al 15 jaar de organisatorische spil bij Annexum

Al 15 jaar is Melissa van Hetten als Secretaresse één van de aanspreekpunten bij Annexum. Ze weet wat er speelt en schakelt met gemak tussen het opnemen van de telefoon en het ondersteunen van collega’s. Samen met het secretariaat zorgt Melissa ervoor dat alles binnen de organisatie op rolletjes verloopt. Een doorsnee dag kent ze niet. Melissa: ‘‘Bij Annexum kan je taken naar je toetrekken. Daardoor is geen dag hetzelfde!’’

Maak kennis met Melissa
Beleggen in supermarktvastgoed

Anneloes Gijzen, Assetmanager Supermarkten: ‘‘De supermarktwereld is relevant voor iedereen’’

Het team van Annexum bestaat uit professionals die ieder over een unieke match van kennis en ervaring beschikken. Als Assetmanager Supermarkten is Anneloes Gijzen verantwoordelijk voor het optimaal exploiteren en renderen van ons supermarktvastgoed. Een afwisselende, dynamische en commerciële baan, waarin geen dag hetzelfde is. Anneloes: ”Annexum is een hele platte organisatie met super leuke mensen. De lijntjes zijn kort, je hebt veel invloed en jouw mening telt.”

Bekijk het interview