Werken bij Annexum

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Werken bij Annexum

Het team van Annexum bestaat uit professionals die, ieder op hun eigen vakgebied, over een unieke match van kennis en ervaring beschikken. De mensen van Annexum vormen het hart van het bedrijf, waarbij teamgeest, motivatie, persoonlijke ontwikkeling en een informele werksfeer centraal staan.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar commerciële talenten, young financials en vastgoedspecialisten. Een open sollicitatie stuur je naar onderstaand (e-mail)adres.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Als je meer wilt weten over de carrièremogelijkheden binnen Annexum, neem dan even contact op met:

Annexum Invest BV
T.a.v. Clarissa Loudon | HR Manager
Postbus 79032
1070 NB  Amsterdam
vacature@annexum.nl
+31 (0) 20 572 01 48

Werkstudenten & Stages

  • Op dit moment zijn er geen vacatures
  • .
Annexum | Martijn Schunck | Jurist

Martijn Schunck: van student naar bedrijfsjurist bij Annexum

Als student Notarieel recht stapte Martijn Schunck in 2004 binnen bij Annexum. En nu, 17 jaar later, is Martijn als bedrijfsjurist de trouwe juridische steunpilaar voor de organisatie. “Bij Annexum is geen werkdag hetzelfde”, licht Martijn al terugkijkend toe op zijn lange carrière bij ons bedrijf. “Het is een ondernemend bedrijf die kansen ziet en pakt voor uiteenlopende transacties en projecten in de vastgoedsector. Het projectmatig werken met professionals uit diverse disciplines maakt en houdt mijn werk nog elke dag uitdagend.”

Bekijk het artikel met Martijn
Assetmanager Sebastiaan Andringa bij vernieuwde Albert Heijn in Lochem

Sebatiaan Adringa, Assetmanager Winkels: "Importantie verduurzamen vergt investeringen"

Assetmanager Sebastiaan Andringa is sinds 2016 verantwoordelijk voor het beheer van het vastgoed in diverse supermarktportefeuilles bij Annexum. Het verduurzamen van vastgoed is een van zijn taken. Om de klimaatdoelstellingen in 2050 te halen, moet in Nederland de uitstoot van CO2 in 2030 minstens 49% minder zijn dan in 1990. Wat doet Annexum als vastgoedbeheerder om de CO2-uitstoot van bestaand vastgoed in de portefeuilles te verminderen en van supermarktvastgoed in het bijzonder?

Lees het interview met Sebastiaan
Annexum | Britt Corbijn | Junior Assetmanager Winkels

Britt Corbijn, Assetmanager Winkels: "Een leuke baan is het halve werk"

Jong talent krijgt bij Annexum volop ruimte. Zo ook de Brabantse Britt Corbijn, sinds mei 2018 een van onze Assetmanagers. “Mijn hart ligt bij winkels. De dynamiek in deze sector is zo leuk. Het sterke verband tussen het vastgoed, de retailer en de consument zorgt dat je vanuit verschillende invalshoeken naar het vastgoed kijkt. Als de winkelondernemer het goed doet, doet het vastgoed het ook goed. En in deze uitdagende functie valt voor mij ook nog genoeg te leren.”

Maak kennis met Britt