Werken bij Annexum

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Werken bij Annexum

Het team van Annexum bestaat uit professionals die, ieder op hun eigen vakgebied, over een unieke match van kennis en ervaring beschikken. De mensen van Annexum vormen het hart van het bedrijf, waarbij teamgeest, motivatie, persoonlijke ontwikkeling en een informele werksfeer centraal staan.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar commerciële talenten, young financials en vastgoedspecialisten. Een open sollicitatie stuur je naar onderstaand (e-mail)adres.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Als je meer wilt weten over de carrièremogelijkheden binnen Annexum, neem dan zeker eens contact op met:

Annexum Invest BV
T.a.v. Gerda Brillenburg Wurth | HR Manager
Postbus 79032
1070 NB  Amsterdam
vacature@annexum.nl
+31 (0) 20 572 01 48

Maak kennis met onze medewerkers

Wil je weten hoe het is om bij Annexum te werken? Collega’s vertellen hieronder zelf hoe zij hun baan en de (werk)cultuur bij Annexum ervaren. Krijg je direct een leuke indruk van jouw toekomstige collega’s!

Inge Kortekaas, Assetmanager Woningen: "Het vertrouwen in functie en inhoud is heel prettig"

Met dertien jaar relevante vastgoedervaring startte Inge in 2020 aan haar nieuwe rol als Assetmanager. Over het starten van een nieuwe baan bij Annexum, in tijden van corona met minder mensen op kantoor, zegt ze: ‘’Ik heb het niet echt anders ervaren. Het zijn super lieve mensen en het is een leuk bedrijf. Er wordt hard gewerkt en iedereen is altijd bereid om je met alles te helpen.’’ Het eerste wat ze in haar nieuwe rol heeft opgepakt, is het doel van digitalisering in kaart brengen: waarom is digitalisering zo belangrijk?

Maak kennis met Inge

Martijn Schunck: van student naar bedrijfsjurist bij Annexum

Als student Notarieel recht stapte Martijn Schunck in 2004 binnen bij Annexum. En nu, 17 jaar later, is Martijn als bedrijfsjurist de trouwe juridische steunpilaar voor de organisatie. “Bij Annexum is geen werkdag hetzelfde”, licht Martijn al terugkijkend toe op zijn lange carrière bij ons bedrijf. “Het is een ondernemend bedrijf die kansen ziet en pakt voor uiteenlopende transacties en projecten in de vastgoedsector. Het projectmatig werken met professionals uit diverse disciplines maakt en houdt mijn werk nog elke dag uitdagend.”

Bekijk het artikel met Martijn

Relatiemanager Evelyn van Straaten: "De dynamiek bij Annexum vind ik het allerleukst"

Als Relatiemanager bij Annexum ben je hét aanspreekpunt voor (potentiële) beleggers. Evelyn van Straaten vervult deze functie al drie jaar met verve. Dagelijks is ze in gesprek over de mogelijkheden om te beleggen in vastgoed, zoals in ons nieuwste fonds met de Jumbo-portefeuille. Evelyn: ‘’Bij Annexum kun je alle trajecten vanaf het begin volgen. Zo weet je wat belangrijk is en dat neemt je direct weer mee in contact met beleggers!’’

Bekijk het interview

Melissa van Hetten: al 15 jaar de organisatorische spil bij Annexum

Al 15 jaar is Melissa van Hetten als Secretaresse één van de aanspreekpunten bij Annexum. Ze weet wat er speelt en schakelt met gemak tussen het opnemen van de telefoon en het ondersteunen van collega’s. Samen met het secretariaat zorgt Melissa ervoor dat alles binnen de organisatie op rolletjes verloopt. Een doorsnee dag kent ze niet. Melissa: ‘‘Bij Annexum kan je taken naar je toetrekken. Daardoor is geen dag hetzelfde!’’

Maak kennis met Melissa

Financial Controller Luis da Silva Henriques: "Ik ben echt een verbinder op de afdeling"

Sinds september 2022 vervult Luis da Silva Henriques de functie van Financial Controller, waarmee hij verantwoordelijk is voor de financiële reporting van Annexum. Hij stapte naar Annexum over vanuit de behoefte aan een betere werk / privé balans. Op kantoor is de familieman ook een echte verbinder. Collega’s zijn altijd welkom om met vragen bij hem te komen.

Lees het interview