Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Huidige mogelijkheden tot deelname

De fondsen van Annexum zijn veelal gesloten fondsen, waarbij overdracht van participaties van beleggers kan plaatsvinden tijdens emissies in bestaande fondsen en, na acquisitie van nieuw vastgoed, in nieuwe fondsen. Ook heeft Annexum open fondsen. Dit betekent dat in deze fondsen beleggers het gehele jaar door hun belegging kunnen uitbreiden of ter verkoop kunnen aanbieden. Via onze website kunt u altijd zien welke fondsen open staan voor inschrijving. Leest u voordat u instapt de brochure en het prospectus zorgvuldig door.

Evelyn van Straaten

Kennis maken met Annexum

Bij Annexum is er altijd een beleggingsfonds dat past bij u en uw doelen. Heeft u vragen over deelname in één van de fondsen van Annexum, ook buiten de emissies om? Of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor private placement of brugfinancieringen? Onze relatiemanager Evelyn van Straaten staat u graag te woord! Maak een (bel)afspraak op een moment waarop het u uitkomt via onze planner.

Wijzigingen doorgeven

Bent u bestaande klant van Annexum en wilt u een wijziging doorgeven, zoals een wijziging van uw IBAN-rekening, dividendvoorkeur, adreswijziging of e-mailadres? Of wilt u een overlijden melden of een verzoek doen tot het overdragen van participaties? Ga dan naar onze servicepagina.

Naar servicepagina

Contact opnemen

  • Annexum houdt hierbij rekening met uw privacy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.