Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Evelyn van Straaten
Rob Hanemaaijer

Vragen over beleggen of over de fondsen van Annexum?

Wilt u meer weten over investeren in vastgoed? Bent u benieuwd naar het rendement van onze beleggingsfondsen? Of wilt u gewoon eens kennismaken?

Onze relatiemanagers staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Maak gerust eens vrijblijvend een (bel)afspraak met hen op een dag en tijdstip waarop dit voor u het beste uitkomt.

Wijzigingen doorgeven

Bent u bestaande klant van Annexum en wilt u een wijziging doorgeven, zoals een wijziging van uw IBAN-rekening, dividendvoorkeur, adreswijziging of e-mailadres? Of wilt u een overlijden melden of een verzoek doen tot het overdragen van participaties? Ga dan naar onze servicepagina.

Naar servicepagina

Interesse in vastgoedbeleggen?

Heeft u interesse in het beleggen in vastgoed? Wilt u meer weten over supermarkten als beleggingsobject? Of hoe woningen en zorgobjecten in uw portefeuille passen? Kent u Annexum nog niet en wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij vertellen u er graag over!

Meer informatie

Contact opnemen

  • Annexum houdt hierbij rekening met uw privacy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag persoonlijk kennis maken met Annexum, kan dat?

Wij organiseren regelmatig beleggerslunches, zodat u persoonlijk kennis kunt maken met algemeen directeur Huib Boissevain. U kunt tijdens de lunch al uw vragen aan hem stellen. De lunches worden door het hele land georganiseerd en u vindt op onze website een overzicht van de beschikbare data en locaties.

Heeft u liever dat er iemand bij u langskomt? U kunt een afspraak maken met één van onze relatiemanagers. Bel hiervoor naar 020 – 572 01 01 of stuur een e-mail naar info@annexum.nl.

Kan ik bij Annexum geld lenen?

Nee, u kunt bij Annexum geen geld lenen.

Regelt Annexum ook woningen voor consumenten?

U kunt bij ons beleggen in woningen, maar wij verhuren geen woningen. Hiervoor verwijzen wij u naar een woningcorporatie of particuliere instelling.

Heeft Annexum ook een beveiligde, persoonlijke portal?

MyAnnexum is de persoonlijke, beveiligde omgeving van Annexum waar klanten 24 uur per dag online inzicht hebben in hun beleggingen. Ze vinden hier een overzicht van de fondsen waarin ze beleggen en welke waarde (fiscaal  en economisch) de beleggingsportefeuille vertegenwoordigt.

Ook publiceren wij op myAnnexum alle correspondentie over de fondsen van de eigen portefeuille, de halfjaarberichten, fiscale invulinstructies en de jaarverslagen, agenda’s en notulen van de jaarvergaderingen.

Klanten kunnen hier inloggen.

Hoe zit het met de verhandelbaarheid van de verschillende fondsen?

Dit is per beleggingsfonds verschillend en is terug te lezen in het prospectus of op de betreffende emissiewebsite. U kunt ook contact opnemen met een van onze relatiemanagers via 020 – 572 01 01 of stuur een e-mail naar info@annexum.nl.

Hoe word ik op de hoogte gehouden over mijn lopende beleggingen?

Voor een actueel overzicht van uw beleggingen bij Annexum kijk u op myAnnexum, een persoonlijke, beveiligde omgeving waar u als 24 uur per dag online inzicht heeft in uw beleggingen. Klanten kunnen hier inloggen.

Wanneer vinden de jaarvergaderingen plaats?

Deze vergaderingen vinden medio april plaats. Als u participeert in een van onze fondsen krijgt u hier automatisch bericht van. Deze berichten vindt u in myAnnexum.