Webinar ‘Het duurzame succes van supermarktvastgoed’

De veerkracht van supermarktvastgoed in een dynamische markt

  • Annexum houdt hierbij rekening met uw privacy

In dit webinar verkennen we de nieuwste ontwikkelingen in de supermarktsector, inclusief de invloed van e-commerce, veranderende consumentenvoorkeuren en opkomende trends zoals duurzaam vastgoed, micro-supermarkten en gemeenschapswinkelcentra. Leer meer over hoe deze factoren de waarde van supermarktvastgoed(investeringen) beïnvloeden en ontdek de boeiende toekomst van de levensmiddelenmarkt.

Sprekers:

Pieter Draaijer
Pieter heeft veel ervaring met ruimtelijk-economische supermarktvraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hij is 7 jaar werkzaam geweest in de consultancy op het vlak van detailhandel en supermarkten voor gemeenten, supermarktorganisaties en ontwikkelaars. De laatste 10 jaar is hij bij Jumbo werkzaam als adviseur locatiestrategie.

 

 

 

 

Huib Boissevain

Huib is oprichter en CEO van Annexum, waarmee hij sinds 2000 particuliere- en institutionele beleggers de mogelijkheid biedt om te beleggen in vastgoed. Eerder bekleedde Boissevain diverse leidinggevende functies in de financiële wereld, bij onder meer Van der Moolen, Zurich, Rabo Securities en VastNed. Vanuit die ervaring ontstond zijn enthousiasme voor productontwikkeling en innovatie op het gebied van vastgoedbeleggingen.

 

 

 

 

Inge Kortekaas

Inge is een ervaren Senior Vastgoedprofessional, gespecialiseerd in Vastgoedinnovatie en ESG (Environmental, Social, and Governance). Zij is Sustainability & Innovation Manager bij Annexum en werkt samen met Nederlandse en buitenlandse vastgoedinvesteerders en woningcorporaties om innovatieve en duurzame strategieën te bevorderen.

 

 

 

 

Marc Hiemstra (Macellum)

Marc is oprichter en mede-eigenaar van Macellum. Macellum, met haar voorganger SuperVastgoed, is sinds 2013 de vastgoedadviseur voor Food Anchored vastgoed. Marc en zijn team stonden aan de basis van de ontwikkeling dat supermarkten en wijkwinkelcentra een aparte asset klasse binnen Retail zijn geworden. Het team van Macellum richt zich aan- en verhuur, beleggingstransacties en strategisch advies. Marc geeft binnen Macellum leiding aan de afdeling Capital Markets.