Beleggen in vastgoed

Met oog voor waarde en rendement, al 20 jaar

Beleggen in vastgoed via Annexum

Beleggen in vastgoed bij Annexum? Annexum heeft, als een van de weinige aanbieders, een brede portefeuille verdeeld over diverse marktsegmenten. Beleggingsfondsen in woningen, kantoren, winkels, zorgvastgoed en supermarkten, bij ons kunt u als particuliere belegger in diverse segmenten investeren zodat uw risicospreiding optimaal is. We hebben open en gesloten beleggingsfondsen en bieden regelmatig emissies aan in bestaande fondsen of, na acquisitie van nieuw vastgoed, in nieuwe fondsen.

Wilt u ook vastgoed toevoegen aan uw beleggingsportefeuille? Wij vertellen u er graag meer over. Mis niets en schrijf u direct in voor onze nieuwsupdates!

Ja, houd mij op de hoogte

Rob Hanemaaijer
Evelyn van Straaten

Wilt u meer weten? Maak eens een afspraak!

Heeft u interesse om te investeren in vastgoed zoals woningen, kantoren en supermarkt- en zorgvastgoed? Bent u benieuwd naar het rendement van onze beleggingsfondsen? Of wilt u gewoon eens kennismaken?

Onze relatiemanagers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Op al uw vragen zorgen Rob en Evelyn voor een passend antwoord. Maak gerust eens een (bel)gesprek met ze op een dag en tijdstip waarop dit voor u het beste uitkomt.

Annexum en vastgoed in het nieuws