Beleggen in vastgoed

Met oog voor waarde en rendement, al 20 jaar

Beleggen in vastgoed via Annexum

Beleggen in vastgoed bij Annexum? Annexum heeft, als een van de weinige aanbieders, een brede portefeuille verdeeld over diverse marktsegmenten. Beleggingsfondsen in woningen, kantoren, winkels, zorgvastgoed en supermarkten, bij ons kunt u als particuliere belegger in diverse segmenten investeren zodat uw risicospreiding optimaal is. We hebben open en gesloten beleggingsfondsen en bieden regelmatig emissies aan in bestaande fondsen of, na acquisitie van nieuw vastgoed, in nieuwe fondsen.

Wilt u ook vastgoed toevoegen aan uw beleggingsportefeuille? Wij vertellen u er graag meer over. Mis niets en schrijf u direct in voor onze nieuwsupdates!

Ja, houd mij op de hoogte

Beleggen in woningvastgoed

Woningen

De woningmarkt is booming. Beleggen in woningen biedt veel kansen. De crisisjaren met dalende woningverkopen en prijsdalingen liggen al weer ver achter ons. De vraag naar koop- en huurwoningen is groter dan het aanbod. De bouwproductie stijgt wel, maar met name voor koopwoningen. Er ontstaat dus een tekort aan huurwoningen. Ook de nieuwe Woningwet biedt kansen voor beleggers doordat woningcorporaties naar verwachting de komende jaren woningcomplexen in de verkoop zullen zetten. Deze ontwikkelingen dragen ertoe bij dat beleggen in woningen extra aantrekkelijk is. Annexum heeft meerdere woningbeleggingsfondsen in portefeuille.

Lees meer over beleggen in woningen
Amsterdam | kantoren aan de Zuidas

Kantorenvastgoed

Beleggen in kantorenvastgoed, een goed idee? De Nederlandse kantorenmarkt heeft de afgelopen jaren een duidelijke weg omhoog in gezet. Er wordt meer kantoorruimte verhuurd dan verkocht en er is een dalende leegstand. Vooral in de Randstad is de verbetering van de verhouding tussen vraag en aanbod het sterkst voelbaar. Dat de vraag naar kantoren zich de laatste jaren gunstig ontwikkelt, komt onder meer door het herstel van de economie. Daarnaast spelen veranderde kwaliteitseisen een rol, die ervoor zorgen dat meer bedrijven hun bestaande huisvesting verwisselen voor hoogwaardige kantoorruimte. Beleggen in kantoren kan bij Annexum in diverse fondsen.

Bekijk onze kantorenfondsen
Boodschappen doen in de supermarkt

Winkel- en supermarktvastgoed

Beleggen in winkelvastgoed luistert nauw. Winkelketens zijn niet allemaal even goed in staat zich aan te passen aan een veranderend retaillandschap. Des te belangrijker wordt het om, bij investeren in winkelvastgoed, goed te kijken naar locatie, solvabele huurders, huurcontracten en risicoprofiel. Beleggen in supermarktvastgoed is van een andere orde. Supermarktomzetten stijgen al jaren en hebben een stevige positie bij het voorzien in levensbehoeften. Daarnaast bieden supermarkten steeds meer een beleving, het is niet alleen meer de plek waar men boodschappen doet.

Supermarkten zijn over het algemeen grotere, solvabele partijen, die zeer vast aan hun panden en locaties zijn gebonden. Het verkrijgen en behouden van vestigingsplaatsen is cruciaal in de marktstrategie van supermarkten. Annexum heeft veel expertise en investeert al ruim 20 jaar veelvuldig in supermarktvastgoed en heeft meerdere beleggingsfondsen met winkels en supermarkten in beheer.

Lees meer over beleggen in supermarktvastgoed
Zorgvastgoed | woonvormen voor senioren

Zorgvastgoed

Beleggen in zorgvastgoed? De zorgsector kent een grote vraag naar zorgappartementen op goede locaties. Mede door de vergrijzing en de behoefte om langer zelfstandig te wonen, zal deze vraag de komende jaren toenemen. Veranderingen in het zorgbeleid van de overheid en de toenemende vergrijzing van de bevolking leiden tot een grotere vraag naar kwalitatief hoogwaardige zorg. Private initiatieven binnen de zorg resulteren in aantrekkelijke investeringsmogelijkheden waarbij Annexum zich voornamelijk richt op zorgvastgoed binnen de particuliere woonzorg.

Langdurige stabiliteit en aantoonbare groeipotentie zorgen voor een interessant rendement. Annexum werkt daarom alleen samen met ervaren en toonaangevende zorgaanbieders op goede locaties met een hoge bezettingsgraad. Vooralsnog een niche, maar wel een niche met groeipotentie, die stabiele rendementen, solvabele huurders én langjarige huurcontracten biedt. Ook via Annexum kunt u investeren in fondsen met zorgvastgoed.

Lees meer over beleggen in zorgvastgoed
Annexum | Rob Hanemaaijer | Relatiemanager
Rob Hanemaaijer
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager
Evelyn van Straaten

Wilt u meer weten? Maak eens een afspraak!

Heeft u interesse om te investeren in vastgoed zoals woningen, kantoren en supermarkt- en zorgvastgoed? Bent u benieuwd naar het rendement van onze beleggingsfondsen? Of wilt u gewoon eens kennismaken?

Onze relatiemanagers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Op al uw vragen zorgen Rob en Evelyn voor een passend antwoord. Maak gerust eens een (bel)gesprek met ze op een dag en tijdstip waarop dit voor u het beste uitkomt.

Annexum en vastgoed in het nieuws