Beleggen in zorgvastgoed

Een beleggingsniche met groeipotentie

Zorgvastgoed, investeren in wonen met zorg dichtbij

Het ontwikkelen en aanbieden van slimme, gezonde huurobjecten met passende zorgconcepten vormt de basis van een kwalitatief hoogwaardige vastgoedmarkt voor ouderen.
Er is onder een koopkrachtige groep ouderen veel vraag naar kwalitatieve huurwoningen waar zorg aan huis op termijn mogelijk is. Door de babyboomers groeit deze doelgroep de komende jaren aanzienlijk. Er zijn echter bijna geen huurwoningen die aan deze woonwens voldoen. De markt is aan zet, een kans voor u als belegger!

Wilt u ook zorgvastgoed toevoegen aan uw beleggingsportefeuille? Wij vertellen u er graag meer over. Mis niets en schrijf u direct in voor onze nieuwsupdates!

Ja, houd mij op de hoogte

Zorgveste Koetshuys Erica | Zorgresidentie in voormalig koetshuis

Zorgvastgoed, een niche met groeipotentie

Thuis wonen, een regulier verpleeghuis of een particuliere zorgvilla, de woon- en zorgbehoeftes voor ouderen veranderen. Het scheiden van huisvesting en zorg maakt zo de weg vrij voor particuliere initiatieven. Annexum werkt samen met ervaren en toonaangevende zorgaanbieders op goede locaties met een hoge bezettingsgraad. De solvabele huurders mét langjarige huurcontracten en de groeipotentie zorgen voor een interessant rendement. Wij houden u graag op de hoogte van emissies voor nieuwe fondsen met zorgvastgoed om in te beleggen.

Houd me op de hoogte

Beleggen in zorgvastgoed

Annexum Academy | Zorgvastgoed, u een zorg?

Onze opgebouwde expertise en ervaringen delen wij graag met startende en gevorderde beleggers. Daarom organiseerden wij in januari 2020 een Annexum Academy met als thema ‘Zorgvastgoed, u een zorg?’.  Sprekers Co Politiek, Rinus Vader en Bob Janse belichtten vanuit drie invalshoeken het speelveld van zorgvastgoed. Vanuit kansen en ontwikkelingen in de markt, de duurzaamheidsopgave in de bestaande omgeving en een voorbeeld van een uniek woonconcept dat jong én oud verbindt in een bijzondere woonoplossing in Rotterdam.

Bekijk de terugblik

Zorgvastgoed in cijfers

Icoon locatie/plaats
Circa 5 miljoen 65-plussers in Nederland in 2040
Icoon prijsstijging in Euro's
Senioren wensen comfort en luxe naar de eigen beurs
Icoon woningen
In 2030 ruim 600.000 woningen tekort voor ouderen
Icoon stijging
Stijging inkomen met zo'n 10 tot 20% door betere pensioenen
Icoon appartementen
€ 1 mrd aan investeringen in zorgvastgoed in 2021

Zorgvastgoed in het nieuws

Rob Hanemaaijer
Evelyn van Straaten

Wilt u meer weten? Maak eens vrijblijvend een afspraak!

Heeft u een vraag over de zorgvastgoed als beleggingsobject of wilt u informatie ontvangen over de zorgfondsen van Annexum? Onze relatiemanagers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Op al uw vragen zorgen Rob en Evelyn voor een passend antwoord. Plan gerust eens een gesprek met ze in op een dag en tijdstip waarop dit voor u het beste uitkomt.