Emissies van Annexum

Beleggen met oog voor waarde en rendement

Emissies van Annexum

We hebben open en gesloten beleggingsfondsen en bieden regelmatig emissies aan in bestaande fondsen of, na acquisitie van nieuw vastgoed, in nieuwe fondsen. Hieronder vindt u een overzicht van de lopende emissies.

Open Woningfonds | Rotterdam, Gravendijkwal 73

Emissie Open Woningfonds

In oktober 2020 zijn wij gestart met een nieuw beleggingsfonds: het Open Woningfonds. Een open-end fonds, dus u kunt het hele jaar uw belegging uitbreiden of (een deel) verkopen. Met elke maand een uitkering (het hele eerste jaar na instappen in stock). Het vastgoed is divers en bevat overwegend residentieel vastgoed zoals appartementen, eengezinswoningen, serviceflats en (zorg)woningen. Instappen kan vanaf € 5.200.

Vertel mij meer!
Appartementen

Deelnemen aan onze fondsen buiten emissies

Heeft u interesse om deel te nemen in de vastgoedbeleggingsfondsen van Annexum? Ook als er geen emissies zijn, is dit vrijwel altijd mogelijk. Omdat in veel van onze fondsen participaties – met goedkeuring van de beheerder – overdragen kunnen worden, hebben we regelmatig participaties beschikbaar. Daarnaast spreken we graag met u over andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld brugfinancieringen en private placements.

Interesse in deelname?