Emissies van Annexum

Beleggen met oog voor waarde en rendement

Emissies van Annexum

We hebben open en gesloten beleggingsfondsen en bieden regelmatig emissies aan in bestaande fondsen of, na acquisitie van nieuw vastgoed, in nieuwe fondsen. Hieronder vindt u een overzicht van de lopende emissies.

Open Woningfonds | Rotterdam, Gravendijkwal 73

Emissie Open Woningfonds

In oktober 2020 zijn wij gestart met een nieuw beleggingsfonds: het Open Woningfonds. Een open-end fonds, dus u kunt het hele jaar uw belegging uitbreiden of (een deel) verkopen. Met elke maand een uitkering (het hele eerste jaar na instappen in stock). Het vastgoed is divers en bevat overwegend residentieel vastgoed zoals appartementen, eengezinswoningen, serviceflats en (zorg)woningen. Instappen kan vanaf € 5.000.

Vertel mij meer!
Super Winkel Fonds | Plus en Aldi | Deventer, Beestenmarkt

Emissie Super Winkel Fonds is voltekend

RECLAME | De eerste emissie in september voor ons Super Winkel Fonds was snel voltekend. Ook voor de tweede emissie was ruime belangstelling. Met de opbrengst kochten wij in december 2020 nog twee supermarkten aan voor dit fonds. Een resultaat waar wij, zeker in deze tijd, trots op zijn! Ook in 2021 kunt u weer emissies met supermarktvastgoed van ons verwachten. Schrijf u alvast in voor onze nieuwsupdates!

Ja, ik heb interesse

Deelnemen aan onze fondsen buiten emissies

Heeft u interesse om deel te nemen in de vastgoedbeleggingsfondsen van Annexum? Ook als er geen emissies zijn, is dit vrijwel altijd mogelijk.

Stuur uw contactgegevens