Emissies van Annexum

Beleggen met oog voor waarde en rendement

Emissies van Annexum

Annexum biedt particuliere en zakelijke beleggers een brede portefeuille verdeeld over diverse marktsegmenten. De fondsen in deze marktsegmenten zijn veelal gesloten fondsen, hetgeen betekent dat overdracht van participaties van beleggers uitsluitend kan plaatsvinden door het vastgoedfonds participaties te laten inkopen. Dit gebeurt voornamelijk tijdens emissies in bestaande fondsen of, na acquisitie van nieuw vastgoed, in nieuwe fondsen. Ook heeft Annexum een tweetal open fondsen, dit betekent dat in deze fondsen, beleggers het gehele jaar door hun belegging kunnen uitbreiden of ter verkoop kunnen aanbieden. Ook als er geen emissies zijn, is deelname in vastgoedfondsen vaak mogelijk. Omdat in veel van onze vastgoedbeleggingsfondsen participaties – met goedkeuring van de beheerder – overdragen kunnen worden, hebben we regelmatig participaties beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht van fondsen waarin deelname op dit moment mogelijk is.

Open Woningfonds | Rotterdam, Gravendijkwal 73

Emissie Open Woningfonds

In oktober 2020 zijn wij gestart met een nieuw beleggingsfonds: het Open Woningfonds. Een open-end fonds, dus u kunt het hele jaar uw belegging uitbreiden of (een deel) verkopen. Met elke maand een uitkering (het hele eerste jaar na instappen in stock). Het vastgoed is divers en bevat overwegend residentieel vastgoed zoals appartementen, eengezinswoningen, serviceflats en (zorg)woningen. Instappen kan vanaf € 5.200.

Vertel mij meer!
Appartementen

Deelnemen aan onze fondsen buiten emissies

Heeft u interesse om deel te nemen in de vastgoedbeleggingsfondsen van Annexum? Ook als er geen emissies zijn, is dit vrijwel altijd mogelijk. Omdat in veel van onze fondsen participaties – met goedkeuring van de beheerder – overdragen kunnen worden, hebben we regelmatig participaties beschikbaar. Daarnaast spreken we graag met u over andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld brugfinancieringen en private placements.

Interesse in deelname?

Meer weten over deze emissies?

Bij Annexum is er altijd een beleggingsfonds dat past bij u en uw doelen. Heeft u vragen over deelname in één van de fondsen van Annexum? Of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor private placement? Onze relatiemanagers Evelyn van Straaten en Rob Hanemaaijer staan u graag te woord!
Bel naar 020 – 572 01 01 of maak hieronder een (bel)afspraak op een moment waarop het u uitkomt.

Neem contact op