Emissies van Annexum

Beleggen met oog voor waarde en rendement

Emissies van Annexum

We hebben open en gesloten beleggingsfondsen en bieden regelmatig emissies aan in bestaande fondsen of, na acquisitie van nieuw vastgoed, in nieuwe fondsen. Hieronder vindt u een overzicht van de lopende emissies.

Open Woningfonds | Almere, De Binderij 65

Emissie Open Woningfonds

In oktober 2020 zijn wij gestart met een nieuw beleggingsfonds: het Open Woningfonds. Een open-end fonds, dus het hele jaar in- en uitstappen. Met elke maand een uitkering. En verhandelbare certificaten. Het vastgoed is divers en bevat overwegend residentieel vastgoed zoals appartementen, serviceflats, eengezinswoningen en (zorg)woningen. Instappen kan vanaf € 5.000.

Vertel mij meer!
Super Winkel Fonds | Albert Heijn | Zevenaar, Kampsingel

Emissie Super Winkel Fonds

De animo voor de emissie in september 2020 van ons Super Winkel Fonds bleek zeer groot en was snel voltekend. We starten in het najaar van 2020 daarom met een nieuwe emissie voor dit vastgoedfonds. Via Super Winkel Fonds belegt u in 36 supermarkten verspreid over 33 objecten in Nederland. Het verwacht gemiddeld direct rendement is 8,4% waarvan 7,9% contant.

Ja, ik heb interesse in deze emissie

Deelnemen aan onze fondsen buiten emissies

Heeft u interesse om deel te nemen in de vastgoedbeleggingsfondsen van Annexum? Ook als er geen emissies zijn, is dit vrijwel altijd mogelijk.

Stuur uw contactgegevens