Emissies van Annexum

Beleggen met oog voor waarde en rendement

Emissies van Annexum

Annexum biedt particuliere en zakelijke beleggers een brede portefeuille verdeeld over diverse marktsegmenten. De fondsen in deze marktsegmenten zijn veelal gesloten fondsen, hetgeen betekent dat overdracht van participaties van beleggers uitsluitend kan plaatsvinden door het vastgoedfonds participaties te laten inkopen. Dit gebeurt voornamelijk tijdens emissies in bestaande fondsen of, na acquisitie van nieuw vastgoed, in nieuwe fondsen. Ook heeft Annexum een tweetal open fondsen, dit betekent dat in deze fondsen, beleggers het gehele jaar door hun belegging kunnen uitbreiden of ter verkoop kunnen aanbieden. Ook als er geen emissies zijn, is deelname in vastgoedfondsen vaak mogelijk. Omdat in veel van onze vastgoedbeleggingsfondsen participaties – met goedkeuring van de beheerder – overdragen kunnen worden, hebben we regelmatig participaties beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht van fondsen waarin deelname op dit moment mogelijk is.

Open Woningfonds | Rotterdam, Gravendijkwal 73

Emissie Open Woningfonds

In oktober 2020 zijn wij gestart met het Open Woningfonds. Een open-end fonds, dus u kunt het hele jaar uw belegging uitbreiden of (een deel) verkopen. Met elke maand een uitkering (het hele eerste jaar na instappen in stock). Het vastgoed is divers en bevat overwegend residentieel vastgoed zoals appartementen, eengezinswoningen, serviceflats en (zorg)woningen. Instappen kan vanaf ca. € 3.800.

Interesse in deelname?

Emissie Super Winkel Fonds: tijdelijk opgeschort

Met een historie vanaf 2008 en een totaal vloeroppervlak van ca. 94.500 m2 is het fonds één van de langstlopende en grootste niet-beursgenoteerde supermarktfondsen in Nederland. Het fonds is sinds dit jaar open-end, waardoor u de mogelijkheid heeft het hele jaar door uw belegging uit te breiden of ter verkoop aan te bieden. Het fonds bevat 40 supermarkten verspreid over Nederland. Instappen kan vanaf ca. € 12.000.

Interesse in deelname?
NSF | Jumbo | Krabbendijke, Dorpsstraat 90 - 92

Nederlands Supermarkt Fonds

Met 43 supermarkten is dit, naast het Super Winkel Fonds, één van de grootste niet-beursgenoteerde supermarktfondsen in Nederland dat toegankelijk is voor beleggers. Het totale vloeroppervlakte is ca. 87.000 m2 en de huurders zijn voornamelijk Jumbo supermarkten, maar o.a. ook Action, Lidl en Albert Heijn. Instappen kan vanaf ca. 17.000,-.

Interesse in deelname?

Meer weten over onze emissies?

Bij Annexum is er altijd een beleggingsfonds dat past bij u en uw doelen. Heeft u vragen over deelname in één van de fondsen van Annexum, ook buiten de emissies om? Of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor private placement of brugfinancieringen? Onze relatiemanager Evelyn van Straaten staat u graag te woord! Bel naar 020 – 572 01 01 of maak hieronder een (bel)afspraak op een moment waarop het u uitkomt.

Neem contact op