Emissies van Annexum

Beleggen met oog voor waarde en rendement

Emissies van Annexum

We hebben open en gesloten beleggingsfondsen en bieden regelmatig emissies aan in bestaande fondsen of, na acquisitie van nieuw vastgoed, in nieuwe fondsen. Hieronder vindt u een overzicht van de lopende emissies.

NSF | Jumbo | Loenen aan de Vecht, Rijksstraatweg 127 - 129

Emissie Nederlands Supermarkt Fonds

RECLAME | Met 43 supermarkten is het Nederlands Supermarkt Fonds één van de grootste niet-beursgenoteerde supermarktfondsen toegankelijk voor beleggers. De aankoop van deze portefeuille is in 2020 mede mogelijk gemaakt door de uitgifte van obligaties. Deze obligaties zijn inmiddels geconverteerd naar het eigen vermogen van het fonds. De opbrengst van deze emissie wordt aangewend om (een deel van) deze participanten uit te nemen.

Vertel mij meer!
Open Woningfonds | Rotterdam, Gravendijkwal 73

Emissie Open Woningfonds

In oktober 2020 zijn wij gestart met een nieuw beleggingsfonds: het Open Woningfonds. Een open-end fonds, dus u kunt het hele jaar uw belegging uitbreiden of (een deel) verkopen. Met elke maand een uitkering (het hele eerste jaar na instappen in stock). Het vastgoed is divers en bevat overwegend residentieel vastgoed zoals appartementen, eengezinswoningen, serviceflats en (zorg)woningen. Instappen kan vanaf € 5.200.

Vertel mij meer!
Appartementen

Deelnemen aan onze fondsen buiten emissies

Heeft u interesse om deel te nemen in de vastgoedbeleggingsfondsen van Annexum? Ook als er geen emissies zijn, is dit vrijwel altijd mogelijk. Omdat in veel van onze fondsen participaties – met goedkeuring van de beheerder – overdragen kunnen worden, hebben we regelmatig participaties beschikbaar. Daarnaast spreken we graag met u over andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld brugfinancieringen en private placements.

Interesse in deelname?