Duurzaamheid

'We streven naar het optimaliseren van de positieve impact van ons bedrijf en onze activa binnen onze bredere omgeving. We zoeken daarbij altijd het evenwicht tussen de belangen van onze investerende cliënten, maatschappelijke vereisten, duurzaamheidsbehoeften en de wettelijke vereisten'

Onze ESG- & Duurzaamheidsstrategie rust op drie fundamentele pijlers

01 Duurzaam Vastgoed

02 Sociale Betrokkenheid

03 Verantwoord Governance

 

Milestones & Roadmap

Inge Kortekaas, Manager Duurzaamheid & Innovatie

“Gedreven door een sterke passie voor duurzaamheid en digitalisering, ben ik toegewijd aan het stimuleren van innovatie binnen onze professionele organisatie. Met een focus op digitalisering en duurzaamheid zet ik me in om onze ESG-inspanningen te verbeteren. Door samen te werken met mijn netwerk, streef ik ernaar om initiatieven te leiden die geavanceerde tools implementeren voor operationele efficiëntie en die in lijn liggen met ESG-doelstellingen. De onderlinge verbondenheid van innovatie en duurzaamheid is cruciaal in ons streven naar ESG-doelen, die als essentiële pijlers dienen voor de veerkracht en welvaart van onze economie en samenleving. Ik draag dan ook met veel enthousiasme bij aan het voortdurende succes van ons ESG-beleid.”

Inge Kortekaas

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons rapport of hoe Annexum invulling geeft aan het behalen van de ESG- en duurzaamheidsdoelen? Neemt gerust contact op!
Telefoonnummer: +31 (0)6 18 0983 21

Onze artikelen over ESG & Duurzaamheid