Annexum

vastgoedfondsen voor particuliere en zakelijke beleggers

Over ons

Annexum biedt vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere en zakelijke beleggers. Bij ons belegt u in vastgoed in diverse segmenten; supermarkten, winkels, woningen en zorg. Onze vastgoedobjecten bevinden zich op goede locaties, die hun geschiktheid voor de bedrijfsuitoefening van de huurders als belangrijkste kenmerk hebben.
Annexum heeft, met een track record sinds 2000, veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt. We beleggen op transparante en innovatieve wijze in vastgoed en bieden u beleggingsmogelijkheden die passen bij uw situatie. Van investeren in de toekomst tot het bouwen van een oudedagsvoorziening. Wilt u uw vermogen laten groeien of een beter rendement op uw spaargeld? Bij Annexum is er altijd een beleggingsfonds dat past bij u en uw doelen.

Het team van Annexum

Het team van Annexum bestaat uit professionals die, ieder op hun eigen vakgebied, over een unieke match van kennis en ervaring beschikken. Dagelijks werken op ons kantoor in het World Trade Center in Amsterdam ruim 35 collega’s. De directie bestaat uit oprichter en CEO Huib Boissevain, Henri Grevers en Robert Boon. De managing partners zijn Jeppe de Boer en Ronald Jansen. Maak kennis met ons team en lees welke interessante vacatures er bij ons open staan.

Maak kennis met ons team

Vragen over beleggen of over de fondsen van Annexum?

Wilt u meer weten over beleggen, over onze fondsen of misschien over uw huidige portefeuille? Onze relatiemanagers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Op al uw vragen zorgen Evelyn van Straaten en David Willemsen voor een passend antwoord. Neem gerust eens contact met ons op via 020 – 572 01 01. Of plan een (bel)gesprek in op een dag en tijdstip waarop dit voor u het beste uitkomt.

 

Maak een vrijblijvende afspraak
Nieuws van Annexum | Blijf op de hoogte!

Wilt u ook elke maand het vastgoed- en beleggingsnieuws uit de markt en onze visie daarop ontvangen? Meer dan 10.000 beleggers, particulier en zakelijk, ontvangen maandelijks onze nieuwsbrief. Wij houden ook u graag op de hoogte!

Werken bij Annexum | Solliciteer nu!

Werken bij Annexum

Het team van Annexum bestaat uit professionals die, ieder op hun eigen vakgebied, over een unieke match van kennis en ervaring beschikken. De mensen van Annexum vormen het hart van het bedrijf, waarbij teamgeest, motivatie, persoonlijke ontwikkeling en een informele werksfeer centraal staan. Ook bij ons werken? Bekijk welke vacatures we momenteel beschikbaar hebben.

Naar vacatures