Annexum

Innovatief in vastgoed, toonaangevend in beleggingen

Vastgoed beleggingsfondsen voor particulieren
Annexum biedt vastgoed beleggingsfondsen voor particulieren. Bij ons belegt u in vastgoed in diverse segmenten; winkels, woningen, kantoren, supermarkten en meer. Onze vastgoed beleggingsobjecten bevinden zich op goede locaties, die hun geschiktheid voor de bedrijfsuitoefening van de huurders als belangrijkste kenmerk hebben.

Beleggen passend bij uw doelen
Annexum heeft, met een track record sinds 2000, veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt. We beleggen op transparante en innovatieve wijze in vastgoed en bieden u beleggingsmogelijkheden die passen bij uw situatie. Van investeren in de toekomst tot het bouwen van een oudedagsvoorziening. Wilt u uw vermogen behouden of laten groeien of een beter rendement op uw spaargeld? Met 25 fondsen in vijf verschillende beleggingscategorieën is er altijd een beleggingsfonds dat past bij u en uw doelen.

Persoonlijke dienstverlening
Annexum onderscheidt zich met een zo persoonlijk mogelijke dienstverlening en een uitgebreid netwerk in de vastgoedsector. Onze missie is om op het gebied van moderne technologie een marktleider te worden binnen onze branche. Veel nieuwe technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om de dienstverlening aan de klant te verbeteren. We spannen ons in om met behulp van nieuwe technologie onze klanten te blijven verrassen.

Ons verhaal

2000

Annexum door Huib Boissevain opgericht

42 jaar is Huib Boissevain als hij zijn zekere en goedbetaalde baan bij Zurich opzegt en Annexum opricht om particuliere beleggers interessante beleggingen in vastgoed aan te bieden.

2001

Plaatsing eerste kantorenfonds: De Geelvinck

Het allereerste beleggingsfonds dat Annexum plaatst, is kantorenfonds De Geelvinck, een kantoorgebouw van maar liefst 8.000 m2 aan de Bloemenmarkt in Amsterdam.

2001

Verhuizing naar WTC

Annexum verhuist naar haar huidige locatie in het World Trade Center in Amsterdam.

2007

Annexum breidt uit

Het tweede fonds, ‘Casino Amsterdam CV’ wordt in 2007 succesvol geplaatst. In dit jaar voegt Annexum ook het eerste winkelfonds toe aan de portefeuille.

2009

Fusie met Bakkenist & Emmens

Annexum groeit en kijkt goed naar de organisatiestructuur. Om te groeien fuseert Annexum in 2009 met aanbieder van vastgoedfondsen Bakkenist & Emmens. Huib Boissevain blijft aan als algemeen directeur.

2010

Plaatsing eerste zorgfonds

Annexum besluit de breedte in te gaan en plaatst haar eerste zorgfonds. Inmiddels bestaat de zorgportefeuille van Annexum uit maar liefst 6 vastgoedobjecten met zorgappartementen en gezondheidscentra.

2012

Herstructurering Supermarkt Fonds Nederland

2014

De markt trekt aan

In 2014 begint de vastgoedmarkt zich te herstellen en plaatst Annexum succesvol meerdere fondsen. 

2014

Annexum introduceert Buy2Let

Buy2Let wordt in april 2014 opgezet. Doel is het ontzorgen van particuliere beleggers bij de aankoop van woningen voor de verhuur. Het gaat daarbij vooral om kleinere transacties.

2016

Eerste emissie Super Winkel Fonds

In 2016 telt de portefeuille van het Super Winkel Fonds 27 supermarkten. Annexum doet een eerste emissie voor het Super Winkel Fonds na herfinanciering van de portefeuille door een grote Duitse bank.

2017

Opnieuw emissie en introductie 2 nieuwe woningsfondsen

In 2017 rondt Annexum een tweede emissie voor Super Winkel Fonds met succes af. In hetzelfde jaar verwerft Annexum het voormalige kantoorgebouw aan de Wattbaan 27 in Nieuwegein voor een nieuw te structureren woningfonds. Ook in Hoofddorp koopt Annexum in 2016 een, naar starterswoningen getransformeerd kantoorgebouw. Ter financiering van beide aankopen worden succesvolle emissies gerealiseerd en start Annexum met Woningfonds Hoofddorp en Woningfonds Nieuwegein.

2017

Diverse herfinancieringen

2017 is ook het jaar van meerdere herfinancieringen en samenvoegingen van fondsen. De markt trekt aan, de rente is laag en Annexum verstevigt haar portefeuille.

Juli 2018

Nieuw fonds: Woningfonds Randstad 1

Annexum koopt twee woningprojecten in Nieuwegein en Zoetermeer voor een nieuw te structureren woningfonds: Woningfonds Randstad 1. Het betreft een transformatie de twee voormalige kantoorgebouwen tot wooncomplexen met in totaal 101 huurappartementen voor starters.

Augustus 2018

Emissies in 2018

In Q3/Q4 van 2018 biedt Annexum in elk geval 2 emissies aan voor particulieren om in te beleggen: Woningfonds Randstad 1 en Supermarkt Fonds Nederland.

2018

De vastgoedsector is booming

In 2018 biedt Annexum meerdere mogelijkheden om te investeren in supermarkt-, woning- en kantorenvastgoed. Op onze website leest u altijd het laatste nieuws.

Annexum | Robert Everts | Relatiemanager
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager

Vragen over beleggen of over onze fondsen?

Heeft u vragen over beleggen, onze fondsen of over uw huidige portefeuille? Onze relatiemanagers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Neem contact op