Annexum genomineerd voor Cashcow Award 2019

BeleggersFair 2019 | Annexum genomineerd voor Cashcow Award 2019

De genomineerden voor de Cashcow Award 2019, een initiatief van Cash magazine, zijn bekend. Particuliere beleggers hebben hun stem uitgebracht en Annexum is opnieuw één van de genomineerden in de categorie ‘Beste aanbieder van beleggingsproducten in Vastgoed’. De winnaars worden bekend gemaakt op 27 september a.s. tijdens de BeleggersFair 2019.

Nominatie

Uit een lijst met vele bedrijven kozen lezers van Cash, Cashcow.nl en leden van beleggersclub Bull Up welke financials in 10 verschillende categorieën een award waardig zijn. Per categorie zijn er uiteindelijk vijf kanshebbers overgebleven die in aanmerking komen voor de Cashcow Award 2019.

“Deze nominatie is een mooie prestatie in een markt die volop in beweging is en waar veel spelers actief zijn. De waarde van Annexum voor onze klanten is de combinatie van continue innovatie van onze dienstverlening, het ontzorgen van deze klanten, het toevoegen van kansrijke nichemarkten aan onze beleggingsportefeuille én ruim 20 jaar ervaring in beleggen in vastgoed. Met deze combinatie is Annexum toonaangevend in de markt voor particuliere beleggers,” licht Huib Boissevain, CEO en oprichter van Annexum toe.

“Dat blijkt overigens wel uit het feit dat steeds meer particuliere beleggers kiezen voor Annexum. Als het ons lukt om net als in 2017 de Cashcow Award te winnen dan is dat een ode aan onze klanten. Het is het resultaat van alle inspanningen van het hele team waarbij onze klanten altijd centraal staan. Daar ben ik trots op!”

Cashcow Award

De uitreiking van de Cashow Awards vindt plaats om 11.15 uur tijdens de BeleggersFair op 27 september a.s. in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Huib Boissevain verzorgt op deze 5e editie van de BeleggersFair een Masterclass met als thema: Beleggen in woningen, heeft het (nog) zin?

Annexum won al eerder een Cashcow Award. In 2017 nam Huib Boissevain de award in ontvangst, ook in de categorie ‘Beste aanbieder van beleggingsproducten in Vastgoed’.

Tot 21 september a.s. (12.00 uur) kan gestemd worden op de genomineerden via www.cashcowawards.nl

 

Breng uw stem uit

 


Gerelateerde artikelen