Annexum trotste winnaar NPEX Award 2023 voor ‘Meest verhandelde beleggingsfonds’

 Met veel trots delen wij mede dat Annexum met één van onze supermarktfondsen de winnaar is van de NPEX Award 2023 voor het meest verhandelde beleggingsfonds. Onze eigen Senior Investor Relations Manager, @Evelyn van Straaten, nam namens het gehele team de award met veel plezier en dankbaarheid in ontvangst. De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijk event op de @Utrechtse,  golfclub in Houten.

 

Dit is de tweede keer op rij dat Annexum deze award in ontvangst mocht nemen, nadat wij vorig jaar ook al als winnaar uit de bus kwamen. De genomineerden voor de awards waren beoordeeld op basis van verschillende criteria, waaronder handelsvolume, liquiditeit en algemene marktprestaties.


@Evelyn van Straaten
: “Deze erkenning benadrukt onze toewijding en succes in het bieden van hoogwaardige beleggingsoplossingen in supermarktvastgoed aan onze investeerders.”

 

 

NPEX
NPEX is een handelsplatform en een veel gebruikt kanaal voor Annexum beleggers. Jaarlijks organiseert het bedrijf de  NPEX Awards uitreiking en brengt zo ondernemers, beleggers en financiële professionals samen, allen toegewijd aan het ondersteunen van het midden- en kleinbedrijf (MKB) – de groeimotor van de Nederlandse economie. De bijeenkomst biedt een platform om de uitmuntendheid en prestaties in investeringen en financiering te erkennen en te vieren. Het was een inspirerende middag waarbij ook de winnaars van diverse categorieën gezamenlijk in het zonnetje werden gezet.

 


Gerelateerde artikelen