Granietveste CV

Langjarige huurcontracten, ook internationale huurders

Informatie over Granietveste CV

Het fonds Granietveste CV is door Annexum geplaatst en opgericht in 2001. Het fonds omvat twee nieuwe, moderne en hoogwaardige kantoorpanden in Eindhoven en Rijswijk, en een multifunctioneel bedrijfsgebouw in Barneveld. De objecten zijn alle drie opgeleverd in 2000 en centraal gelegen.

 

Kenmerken

  • Vastgoedportefeuille met een totale verhuurbare oppervlakte van 13.522 m²
  • Langjarige huurcontracten, met ook internationale huurders
  • Bezettingsgraad is 86,25%
Granietveste

Vastgoed in Rijswijk

Businesspark ‘Hoornwijck’ | Laan van Vredenoord

Een kantoorgebouw aan de Laan van Vredenoord 5 in Rijswijk op het Businesspark ‘Hoornwijck’ in de Vlietranden, een open landschap langs de Vliet, dat wordt gekenmerkt door landgoederen en buitenplaatsen. Het kantoorgebouw bevat 3.044 m² voor verhuur beschikbaar vloeroppervlakte met 30 parkeerplaatsen en is volledig verhuurd aan Stichting Zorggroep Florence.

Florence biedt onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, jeugdgezondheidszorg, advies en service in Delft, Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

Granietveste CV | Sciencepark, Eindhoven

Vastgoed in Son en Breugel (Eindhoven)

Science Park Ekkersrijt

Het kantoorgebouw ligt op het Science Park Ekkersrijt 5630-5636 in het Noord-Brabantse Son en Breugel, nabij Eindhoven. Het object heeft een oppervlakte van circa 3.293 m² met 47 parkeerplaatsen. Science Park Ekkersrijt is in de regio een bekend IT-gebied.

Het is de thuishaven van tientallen (hoogwaardige technologische) bedrijven op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, de hightech branche evenals bedrijven die werkzaam zijn in het audiovisuele veld. Eén van de huurders is IT-infrastructuur specialist Claranet Benelux B.V., de grootste huurder in het kantoorgebouw.

Granietveste CV | Laan van Vredenoord, Rijswijk

Vastgoed in Barneveld

Veemweg

Het kantoorgebouw met multifunctionele bedrijfsruimte aan de Veemweg 17-35 in Barneveld heeft een oppervlakte van circa 7.198 m². De van oorsprong Zuid-Afrikaanse netwerkdienstverlener Dimension Data Benelux is de grootste huurder. Het bedrijf, die onderdeel is van de Japanse telecomprovider NTT, focust zich op de Nederlandse markt en niet alleen op netwerk- en telecom-infrastructuren, maar ook op cloud, IT outsourcing en applicaties.

Risico's

Het is raadzaam om de kansen en risico’s bij beleggen zorgvuldig af te wegen

Het beleggen in onroerend goed, waaronder dit fonds, brengt risico’s met zich mee zoals bijvoorbeeld het verhuur- en leegstandsrisico-, renterisico en financieringsrisico. Beleggers dienen zich te realiseren dat er een mogelijkheid is dat zij minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Evelyn van Straaten

Vragen over beleggen of over de fondsen van Annexum?

Wilt u meer weten over beleggen, over onze fondsen of misschien over uw huidige portefeuille? Met ons persoonlijk kennis maken kan natuurlijk ook. Onze relatiemanagers staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Maak eens vrijblijvend een afspraak!

Annexum Nieuwsbrief Vastgoed en Beleggen

Mis niets! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook elke maand het vastgoednieuws uit de markt en onze kijk op vastgoed en beleggen ontvangen? En als eerste het nieuws over onze emissies? Meer dan 10.000 beleggers, van beginner tot gevorderd, ontvangen maandelijks onze nieuwsbrief. Wij houden ook u graag op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief Annexum

Het laatste vastgoed- en beleggingsnieuws ontvangen?

  • Annexum houdt hierbij rekening met uw privacy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.