Marmerveste CV

Goed bereikbaar kantoorvastgoed in Delft en Utrecht

Informatie over Marmerveste CV

Het fonds Marmerveste CV van Annexum is opgericht in 2001 en bestaat uit twee kantoorgebouwen in Utrecht en Delft. In Delft bestaat het vastgoed uit drie kantoorvilla’s. De objecten zijn gevestigd nabij respectievelijk de snelwegen A2 en A4.

In het kantoorfonds Marmerveste is inmiddels besloten het vastgoed te verkopen. De kantoorvilla’s in Delft zijn in november 2020 verkocht aan een particuliere belegger. Voor het object in Utrecht aan de Radonweg 1-10 / Reactorweg 9-9a wordt nog een koper gezocht.

Kenmerken

  • Grote verscheidenheid huurders uit verschillende branches
  • Vloeroppervlakte van de hele vastgoedportefeuille is 10.853 m²
  • De vereffening van het fonds wordt voorbereid; het vastgoed wordt verkocht
Marmerveste | Kantoren | Burgemeestersrand, Delft

Vastgoed in Delft

Burgemeestersrand

De kantoorvilla’s in Delft hebben een oppervlakte van circa 2.546 m² en 61 parkeerplaatsen. Hier zijn onder meer diverse huurders gevestigd met een kantoorfunctie en maatschappelijke activiteiten. De grootste huurders zijn Stichting Laurentius en Zeeman Bedrijfsadviseurs B.V. De etages zijn geheel zelfstandig en beschikken over een eigen pantry en eigen sanitaire voorzieningen.

De drietal luxe kantoorvilla’s aan de Zuidwest rand van Delft zijn medio 2001 gerealiseerd. De kantoorvilla’s liggen aan de rand van de bebouwde kom en een parkachtig recreatiegebied met waterpartijen. Golfbaan Delfland met zijn 36 holes ligt op loopafstand (lidmaatschap niet verplicht om te kunnen spelen) waardoor werken, sport en ontspanning hier samen kunnen komen.

De kantoorruimten liggen op een herkenbare en goed bereikbare locatie aan de Burgemeestersrand in Delft. De op- en afrit van de A4 ligt letterlijk om de hoek. Via de Kruithuisweg is ook de A13 binnen enkele minuten bereikbaar. Delft en zijn binnenstad zijn bereikbaar via tramlijn 1 of eigen vervoer.

Marmerveste CV | Reactorweg, Utrecht

Vastgoed in Utrecht

Bedrijvenpark Lage Weide | Randonweg | Reactorweg

Het vastgoedobject bekend onder het kantoorgebouw ‘Silverpoint’ in Utrecht ligt aan de Radonweg 1-10, Reactorweg 9 en 9A, op het bedrijvenpark ‘Lage Weide’, is gelegen op een unieke zichtlocatie aan de rijkswijk A2.

‘Lage Weide’ wordt gekenmerkt door gemengde bebouwing van zowel kantoor als bedrijfsruimte. Het object met multifunctionele bedrijfsruimtes omvat circa 5.300 vierkante meter aan kantoor- en showroomruimte, ruim 2.900 vierkante meter bedrijfsruimte en 112 parkeerplaatsen. Grootste huurder is onder meer Rever B.V. gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van interieurprojecten voor werkomgevingen.

Risico's

Het is raadzaam om de kansen en risico’s bij beleggen zorgvuldig af te wegen

Het beleggen in onroerend goed, waaronder dit fonds, brengt risico’s met zich mee zoals bijvoorbeeld het verhuur- en leegstandsrisico-, renterisico en financieringsrisico. Beleggers dienen zich te realiseren dat er een mogelijkheid is dat zij minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Evelyn van Straaten

Vragen over beleggen of over de fondsen van Annexum?

Wilt u meer weten over beleggen, over onze fondsen of misschien over uw huidige portefeuille? Met ons persoonlijk kennis maken kan natuurlijk ook. Onze relatiemanagers staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Maak eens vrijblijvend een afspraak!

Annexum Nieuwsbrief Vastgoed en Beleggen

Mis niets! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook elke maand het vastgoednieuws uit de markt en onze kijk op vastgoed en beleggen ontvangen? En als eerste het nieuws over onze emissies? Meer dan 10.000 beleggers, van beginner tot gevorderd, ontvangen maandelijks onze nieuwsbrief. Wij houden ook u graag op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief Annexum

Het laatste vastgoed- en beleggingsnieuws ontvangen?

  • Annexum houdt hierbij rekening met uw privacy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.