BNR Beleggerspanel

Elke dinsdag om 11:00 uur

Vanaf april 2022 is Annexum de sponsor van het BNR Beleggerspanel.

Om juiste beleggingskeuzes te maken is een goede en actuele nieuwsvoorziening erg belangrijk. Annexum volgt daarom de actuele marktontwikkelingen op de voet. Regelmatig komen er van onze hand diverse publicaties over de vastgoedmarkt. De samenwerking met een onafhankelijke journalistieke organisatie als BNR is voor ons daarom een logische keuze.

In het BNR Beleggerspanel spreekt BNR Zakendoen elke dinsdag met de kennis van de beurs; van de AEX tot Wall Street en verder. Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het beleggerspanel, dat in wisselende samenstelling bestaat uit experts op beleggingsgebied. Denk aan asset managers, financieel journalisten, wetenschappers en vermogensbeheerders.

 

 

 

Evelyn van Straaten
David Willemsen

Vragen over beleggen of over onze vastgoedfondsen?

Heeft u interesse om te investeren in vastgoed zoals woningen, kantoren en supermarkt- en zorgvastgoed? Bent u benieuwd naar het rendement van onze beleggingsfondsen? Of wilt u gewoon eens kennismaken?

Onze relatiemanagers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Op al uw vragen zorgen David en Evelyn voor een passend antwoord. Maak gerust eens een (bel)gesprek met ze op een dag en tijdstip waarop dit voor u het beste uitkomt.