Emissies voor supermarktvastgoed

Emissies voor supermarktvastgoed

Wat er ook gebeurt in de economie, de dagelijkse boodschappen worden toch wel gedaan. Supermarktvastgoed is daarom over het algemeen een crisisbestendige belegging. De supermarkthuurders zoals Albert Heijn, Jumbo, Dirk, Aldi en Lidl zijn solide partijen waar langdurige huurcontracten mee worden afgesloten. En daardoor kan een interessant rendement aan u als belegger worden uitgekeerd.

Annexum beheert een grote portefeuille supermarktvastgoed in Nederland. In 2018 deed zich de kans voor om het beheer over te nemen van een portefeuille met zowel Nederlands (21 objecten) als Duits vastgoed (24 objecten). De huurders zijn een mix van landelijke en regionale bekende ketens. Wij hebben deze portefeuille gelijktijdig geherstructureerd en aantrekkelijk geherfinancierd, en ondergebracht in een nieuw fonds: Duits Nederlands Supermarkt Fonds. Met het opgehaalde vermogen gaan we onder meer de positie van dit fonds verder verstevigen, investeren in de portefeuille, de exploitatie gezonder maken en een aantal leningen aflossen. De emissie is inmiddels gestart.

Meer weten over supermarktvastgoed en de kansen die dit u biedt? Wij houden u graag op de hoogte van aanstaande emissies.

Ja, ik ontvang graag als eerste informatie over aanstaande emissies voor supermarktvastgoed: