Emissie nieuw woningfonds

(starters)woningen met landelijke spreiding

Emissie nieuw woningfonds

De woningmarkt is booming. Beleggen in woningen biedt veel kansen. De vraag naar koop- en huurwoningen is groter dan het aanbod. De bouwproductie stijgt wel, maar met name voor koopwoningen. Er ontstaat dus een tekort aan huurwoningen. Ook de nieuwe Woningwet biedt kansen voor beleggers doordat woningcorporaties naar verwachting de komende jaren woningcomplexen in de verkoop zullen zetten. Deze ontwikkelingen dragen ertoe bij dat beleggen in woningen extra aantrekkelijk is.

Annexum biedt daarvoor kansen: beleggen in (starters)woningen. Het vastgoed in ons nieuwste woningfonds Woningfonds Starterswoningen 1 betreft een duurzaam transformatieproject met 4 kantoorpanden die zijn omgebouwd tot huurwoningen (energie index < 1,4). De wooncomplexen in Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Helmond en Hoofddorp hebben in totaal 288 appartementen met een hoog afwerkingsniveau. De centraal gelegen appartementen, in oppervlakte variërend tussen de 19 en 73 m2, zijn deels sociale huurwoningen en deels vrije sector woningen. Ze zijn vooral geschikt voor starters op de woningmarkt. De emissie is inmiddels gestart. Meer informatie vindt u op www.annexum.nl/woningen.

Meer weten over woningvastgoed en de kansen die dit u biedt? Beleggen brengt risico’s met zich mee. Wij houden u graag op de hoogte.

Ja, ik ontvang graag informatie over het nieuwe woningfonds: