Hotels gaan concurreren met flexkantoren

Beleggen in vastgoed | Hotel met kantoren

De flexoffices krijgen er concurrentie bij. MEOW is het platform dat professionals en hospitality met elkaar verbindt om zo werkplekken te creëren in premium en luxe hotels. Het is beschikbaar via de website meow.space en binnenkort te downloaden als app in App Store en Google Play.

Het platform brengt Amsterdammers en hotels weer bij elkaar. Het biedt levendigheid en aanvullende inkomsten aan hotels. Tegelijkertijd biedt het een oplossing voor de toenemende vraag naar flexibele, ruime en gastvrije werkplekken.

MEOW

MEOW wordt gelanceerd in nauwe samenwerking met een selectie van bekende Amsterdamse hotels: De L’Europe Amsterdam, Pestana Amsterdam Riverside, Lloyd Hotel, Hotel Mercier, Kimpton De Witt, Hotel Pontsteiger, Element Hotel, Hotel De Hallen en Hotel MAI. Geïnteresseerde gebruikers en hotels kunnen zich inschrijven op meow.space.

Het platform is ontwikkeld vóór de plotselinge uitbraak van COVID-19. D/Dock heeft het platform aangepast en maatregelen genomen, volgens de richtlijnen van het RIVM. De komende weken kunnen gebruikers en hotels zich alvast aanmelden. Het platform is te gebruiken zodra de Amsterdamse hotels weer dag-gasten mogen verwelkomen.

Gemeenschappelijke ruimte of hotelkamer

MEOW-leden kunnen kiezen voor een werkplek in gemeenschappelijke ruimtes of voor een eigen hotelkamer. De app richt zich specifiek op on-demand werkplekken en reserveringen zijn te maken via de website. Een werkplek in de gemeenschappelijke ruimte kost €15 per dag. Dat is inclusief een eerste koffie, snelle wifi en oplaadpunten. Ook kunnen hotels aanvullende kortingen bieden op voorzieningen zoals restaurants, vergaderzalen, fitness en zelfs het zwembad. Er zijn geen abonnementskosten aan verbonden.

 

Bron: VastgoedJournaal


Gerelateerde artikelen