Annexum en Bloqhouse over succesvol innoveren: stap voor stap en verlies de droom niet uit het oog

Blockchain in de vastgoedsector

De bouw- en vastgoedsector is zich meer en meer aan het vernieuwen door technologie, open innovatie en digitalisering toe te passen. Dat vernieuwing hoog op een ieders agenda staat, was de afgelopen week ook zichtbaar tijdens de Provada 2018. Een groot deel van de discussies en presentaties concentreerde zich rond het thema ‘Educate, Innovate and Integrate’.

Innoveren in vastgoed

Huib Boissevain, ceo van Annexum, is voortdurend op zoek naar manieren om binnen de traditionele vastgoedsector te innoveren. Samen met fintech startup Bloqhouse, werkt Annexum aan een project waarmee beleggen via de toepassing van blockchain technologie mogelijk wordt gemaakt. Met als doel om het verhandelen van participaties in vastgoedbeleggingen niet alleen sneller, maar ook eenvoudiger en goedkoper te maken, en daarmee ook toegankelijker voor een breder publiek.

Stap voor stap met blockchain

Meer weten over deze innovatieve samenwerking? In dit video-interview spreekt Wouter Truffino van Holland ConTech & Proptech Huib Boissevain en ceo en founder Tim Rutgers van Bloqhouse over de succesformules én de uitdagingen bij het innoveren in een traditionele markt die te maken heeft met evenzo traditionele financiële toezichthouders en wet- en regelgeving. Eén succesformule springt er bovenuit: ‘Pak het stap voor stap aan, rekening houdend met de huidige wet- en regelgeving, maar zonder je grote toekomst droom uit het oog te verliezen’.

Over Holland ConTech & PropTech

Holland ConTech & PropTech ondersteunt organisaties die met technologie, open innovatie en digitale transformatie koploper zijn of willen zijn, zodat er meer winst en nieuwe omzet wordt gecreëerd voor een toekomstvaste business.


Gerelateerde artikelen