Annexum genomineerd voor Cashcow Award 2021

Annexum genomineerd voor Cashcow Award 2021

De genomineerden voor de Cashcow Award 2021, een initiatief van Cash magazine, zijn bekend. Particuliere beleggers hebben hun stem uitgebracht en Annexum is opnieuw één van de genomineerden in de categorie ‘Beste Aanbieder van Beleggingsproducten in Vastgoed’. De winnaars worden bekend gemaakt op 15 oktober a.s. tijdens de BeleggersFair 2021.

Nominatie

Uit een lijst met vele bedrijven kozen lezers van Cash, Cashcow.nl en leden van beleggersclub Bull Up welke financials in 10 verschillende categorieën een award waardig zijn. Per categorie zijn er uiteindelijk vijf kanshebbers overgebleven die in aanmerking komen voor de Cashcow Award 2021.

‘‘Het is geweldig nieuws dat Annexum wederom genomineerd is voor de Cashcow Award voor ‘Beste Aanbieder van Beleggingsproducten in Vastgoed’. Annexum heeft, als een van de weinige aanbieders, een brede portefeuille verdeeld over diverse marktsegmenten. Met ruim 5000 actieve beleggers en meer dan 20 jaar ervaring is Annexum toonaangevend in de markt voor particuliere beleggers’’ licht Huib Boissevain, CEO en oprichter van Annexum trots toe.

‘‘Als het ons lukt om net als in 2017 de Cashcow Award te winnen dan is dat een ode aan onze klanten. Het is het resultaat van alle inspanningen van het hele team waarbij transparantie en een persoonlijke benadering altijd centraal staan. De erkenning van beleggers en investeerders op onze vastgoedbeleggingsproducten is iets om trots op te zijn!’’, aldus Boissevain.

Cashcow Award

De uitreiking van de Cashow Awards vindt plaats tijdens de BeleggersFair op 15 oktober a.s. in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Annexum won al eerder een Cashcow Award. In 2017 nam Huib Boissevain de award in ontvangst, ook in de categorie ‘Beste Aanbieder van Beleggingsproducten in Vastgoed’.

Tot en met 9 oktober (12.00 uur) kan er gestemd worden op de genomineerden via www.cashcowawards.nl.

 

Breng uw stem uit

 


Gerelateerde artikelen