Annexum koopt STUDIO’s 070 aan voor Open Woningfonds

Open Woningfonds | Den Haag, 's Gravenzandelaan 171-177

Beeld: Luuk Kramer

Annexum heeft wederom een complex toegevoegd aan de portefeuille van het Open Woningfonds. Het is het vijfde object voor het Open Woningfonds sinds de start 1 jaar geleden. Het betreft een in 2021 hoogwaardig ontwikkeld woongebouw nabij centrum Den Haag van circa 1.951 m² met 90 zelfstandige woonstudio’s verdeeld over vier verdiepingen. Het complex is ontwikkeld door OPEN Development B.V. uit Amsterdam.

De woonstudio’s voor studenten en promovendi bevinden zich aan de ’s Gravenzandelaan 171-177 in Den Haag, slechts 10 minuten van de Haagse Hogeschool en met alle faciliteiten op loopafstand.

De 90 studio’s hebben een grootte van 19-32 m² met een huur variërend € 537 – € 663 per maand. Het energielabel is A, A+ of A++ dat mede komt door de HR++ beglazing, het feit dat de studio’s gasloos zijn en voorzien van warmtepompen. Er is een gemeenschappelijke was- en droogruimte en de bewoners kunnen zomers genieten van een gemeenschappelijke tuin. Het ontwerp is van Klunder architecten en is gerealiseerd door aannemer Vink Bouw B.V.

Annexum is bijgestaan door technisch adviseur PVM, juridisch adviseur Van Doorne en aankoopmakelaar Marquenie Vastgoed i.s.m. Brandt Bedrijfshuisvesting. Verkoper, OPEN Development B.V., is juridisch bijgestaan door VBC Notarissen en commercieel begeleid door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs B.V.

Over Annexum

Annexum is gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Via Annexum investeren particuliere beleggers in kantoren, supermarkten, winkels, woningen en meer. Sinds de start in 2000 heeft Annexum veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt opgebouwd en is met € 1,1 miljard belegd vermogen een voortrekker in het transparant maken van beleggingsproducten voor de particuliere belegger. Annexum is gehuisvest in het World Trade Center te Amsterdam.


Gerelateerde artikelen