Annexum lanceert eerste open-end woningfonds

Open Woningfonds | Open-end beleggingsfonds met residentieel vastgoed

Huurwoningen ook in crisistijd betrouwbare belegging | Afbeelding: Voorbeeld vastgoed

Annexum, aanbieder van vastgoedfondsen voor particulieren, start vandaag het Open Woningfonds. Dit is het eerste open-end fonds van Annexum, waardoor beleggers het gehele jaar door hun investering kunnen uitbreiden of (gedeeltelijk) verhandelen. De vastgoedportefeuille zal voornamelijk bestaan uit residentieel vastgoed. Particuliere beleggers kunnen participeren vanaf € 5.000 en krijgen maandelijks interim-dividend uitgekeerd.

Open-end woningfonds

Huib Boissevain, oprichter en CEO van Annexum: “Steeds meer beleggers geven aan te willen deelnemen aan een open-end fonds. Zo bepalen zij zelf wanneer zij hun beleggingen aan- of juist verkopen. Woningen zijn hiervoor een ideaal, waardevast product.”

“Om te voorkomen dat het woningtekort verder oploopt, moeten er in de komende tien jaar ruim 800.000 nieuwe woningen gebouwd worden. Niet alleen om het huidige tekort op te vangen, ook om aan de stijgende vraag van steeds meer Nederlanders te voldoen. Daarnaast zien we, net als bij eerdere crises, dat huurders ook in moeilijke tijden aan hun huurverplichting blijven voldoen. Ik verwacht daarom dat het beleggingsrendement op woningen nog lang positief uitpakt.”

Meer weten over beleggen in het Open Woningfonds?
Vraag de uitgebreide brochure en prospectus aan via annexum.nl/openwoningfonds

Gevarieerde vastgoedportefeuille

Naast residentieel vastgoed zoals appartementen, woningen in voormalige kantoren, (zorg)woningen, eengezinswoningen en serviceflats, wordt er ook voor een deel belegd in beursgenoteerde vastgoedaandelen. Binnenkort zal het eerste vastgoed worden aangekocht; een naar appartementen getransformeerd kantoorgebouw.


Gerelateerde artikelen