Beleggend Nederland op BeleggersFair 2018

Talkshow over beleggen in vastgoed op de BeleggersFair 2018

Masterclasses, debatten, een beursvloer gevuld met beleggend Nederland, talkshows en een gevarieerd plenair programma gepresenteerd onder leiding van dagvoorzitter Charles Groenhuijsen. Meer dan 3.000 bezoekers wisten onlangs de weg te vinden naar de BeleggersFair 2018 in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Ook Annexum werkte mee aan het programma.

5 hardnekkige excuses om niet in vastgoed te beleggen

“Beleggen in vastgoed? Dat is veel te risicovol! En er is geen rendement meer in te behalen!” Helaas denken veel beleggers er nog zo over. Maar van alle beleggingen in de wereld is 50% in vastgoed! Zitten die beleggers er dan zo naast?

Huib Boissevain, CEO en oprichter van Annexum, ontkrachtte in zijn masterclass op de BeleggersFair 2018 vijf hardnekkige uitvluchten om niet te beleggen in vastgoed. Hij blijft het zeggen: “Als je niet in vastgoed belegt, laat je rendement liggen.“

Benieuwd naar zijn masterclass? Bekijk ‘m op het Annexum YouTube kanaal.

Masterclass verzorgd door Huib Boissevain op de BeleggersFair 2018

Talkshow Vastgoed

Blijven het enorme tekort aan woningen, het ogenschijnlijke einde aan de transformatie van kantoren naar woningen, de vraag naar nieuwe kantoorruimte die voldoen aan de hedendaagse wensen en eisen, en de nog altijd lage rente de ingrediënten om te beleggen in stenen? Natuurlijk is beleggen in vastgoed breder, maar hoe interessant is en wordt dat?

In deze talkshow voelde moderator Eddy Schekman commercieel directeur Karen van der Kolk bij Credit Linked Beheer en Annexum’s Huib Boissevain aan de tand over vastgoed en beleggen.

Wilt u de Talkshow terug kijken? U bekijkt ‘m op YouTube.

BeleggersFair

De BeleggersFair is een initiatief van TRIPLE i, het multimediale bedrijf dat onder meer (beleggers)tijdschriften Cash, The Asset en InFinance uitgeeft. De BeleggersFair is een dag voor startende en gevorderde beleggers en was hét sluitstuk van de Week van de Belegger.

Gerelateerde artikelen