Shell en Annexum bouwen 120 snellaadplaatsen bij 30 supermarkten

Snel je elektrische auto laden tijdens het winkelen; klantgemak

Annexum en Shell

Vivek Makhija (Shell) en Henri Grevers (Annexum) bezegelen een samenwerking die leidt tot meer klantgemak bij de wekelijkse boodschappen en tegelijkertijd elektrisch rijden toegankelijker maakt.

Shell en Annexum gaan 120 Shell Recharge snellaadplaatsen bij 30 supermarkten bouwen in Nederland. Klanten met een elektrisch voertuig genieten hiermee van het gemak om op te laden op een bestemming waar ze geregeld komen, zoals bijvoorbeeld tijdens het doen van de wekelijkse boodschappen. De stroom die uit de laadpalen komt is 100 procent groen en van Nederlandse bodem.

Snelladers buiten de eigen tankstations, dat nadrukkelijk inzet op partnerships, is een groeiend segment voor Shell Recharge in Nederland en daarmee wil Shell het elektrisch autorijden nog toegankelijker maken.

‘Voor Annexum is de samenwerking een mooie kans om een belangrijke en relevante faciliteit toe te voegen aan de supermarktlocaties. Daarnaast draagt dit bij aan onze eigen duurzaamheidsambities’, aldus Sebastiaan Andringa, assetmanager winkels verantwoordelijk voor duurzaamheid binnen Annexum.

De eerste laadpalen worden geplaatst in 2022 en naar verwachting zijn alle snellaadplaatsen bij 30 supermarkten uitgerold tegen het einde van 2023. Beide partijen hebben de ambitie om de samenwerking in de toekomst nog verder uit te breiden.

Over Annexum

Annexum is gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Via Annexum investeren particuliere beleggers in kantoren, supermarkten, winkels, woningen en meer. Sinds de start in 2000 heeft Annexum veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt opgebouwd en is met € 1 miljard belegd vermogen een voortrekker in het transparant maken van beleggingsproducten voor de particuliere belegger. Annexum is gehuisvest in het World Trade Center te Amsterdam.


Gerelateerde artikelen