Super Winkel Fonds NV

Uw dividendkeuze

Super Winkel Fonds NV

Keuze dividend

Sinds 2018 biedt de directie u, mede naar aanleiding van voorkeuren van veel participanten, de mogelijkheid om het dividend van Super Winkel Fonds NV volledig in certificaten uit te laten keren. U machtigt daarmee de directie van het fonds om het dividend (na inhouding van dividendbelasting) te herinvesteren in nieuw uit te geven certificaten Super Winkel Fonds NV.

U heeft de volgende keuzes:
A. Dividend, na inhouding van dividendbelasting, herinvesteren in nieuw uit te geven certificaten Super Winkel Fonds NV.
B. Dividend, na inhouding van dividendbelasting, als cash uit keren.

Aangeven/wijzigen van uw voorkeur

Heeft u eerder uw voorkeur uitgesproken voor het herinvesteren van dividend in nieuw uit te geven certificaten Super Winkel Fonds en wilt u nu toch liever een cash-uitkering? Of krijgt u nu een cash-uitkering, maar wilt u uw dividend toch herinvesteren in nieuw uit te geven certificaten? Dan kunt u uw voorkeur nog wijzigen.
Let op: als u uw voorkeur niet wilt wijzigen, hoeft u niets te doen!

Uw voorkeur wordt voor de toekomst geregistreerd en als zodanig bij iedere dividenduitkering in acht genomen. Mocht uw voorkeur in de toekomst wijzigen, dan kunt u dit uiterlijk 15 mei of 15 november van elk jaar aan ons laten weten. Na 15 november is het niet meer mogelijk uw keuze voor de komende uitkering van december te wijzigen.

Wijzigen kan via het formulier ‘Super Winkel Fonds NV Dividendkeuze’ op de Servicepagina.

 

Naar de servicepagina

Rob Hanemaaijer
Evelyn van Straaten

Vragen over uw dividendkeuze of beleggen via Annexum?