VBI Winkelfonds NV

Indirect beleggen in winkels in Nederland en Duitsland

Informatie over VBI Winkelfonds NV

Met het VBI Winkelfonds NV van Annexum wordt belegd in supermarkten en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Met Retail Index Certificaten wordt indirect belegd in supermarkten. Deze Retail Index Certificaten worden periodiek aangeboden door beleggingsfonds VBI Winkelfonds NV. Dit fonds belegt indirect in Nederland en (West-)Duitsland gelegen winkels, bestaande uit supermarkten en andere landelijke bekende retailketens.

Het fonds maakt sinds 2019 onderdeel uit van het nieuwe vastgoedfonds Duits Nederland Supermarkt Fonds. Het fonds emitteert in het najaar van 2019. Met het opgehaalde vermogen wordt onder meer de positie van dit fonds verder verstevigd, wordt geïnvesteerd in de portefeuille en wordt de exploitatie gezonder gemaakt. Ook lost Annexum een aantal leningen af en worden bestaande beleggers die willen uitstappen gefaciliteerd.

Kenmerken

  • Winkels en supermarkten in Nederland en (West-)Duitsland
  • Bekende supermarktketens als huurders waaronder Jumbo, Plus en Lidl
  • Bekende winkelketens als huurders waaronder Bristol, Kruitvat en Zeeman

Risico's

Het is raadzaam om de kansen en risico’s bij beleggen zorgvuldig af te wegen

Het beleggen in onroerend goed, waaronder dit fonds, brengt risico’s met zich mee zoals bijvoorbeeld het verhuur- en leegstandsrisico-, renterisico en financieringsrisico. Beleggers dienen zich te realiseren dat er een mogelijkheid is dat zij minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Panden van VBI Winkelfonds NV

Amerongen, Koenestraat

Annen, Zuidlaarderweg

Apeldoorn, Adelaarslaan / Talingweg

Apeldoorn, Adelaarslaan

Beuningen, Schoolstraat

Boxmeer, Burg. Verkuijlstraat

Dedemsvaart, Julianastraat

Druten, Hogestraat

Klundert, Doorsteek

Lelystad, Waagpassage

Rahden, Eisenbahnstraße

Uden, Muziekplein

Evelyn van Straaten

Vragen over beleggen of over de fondsen van Annexum?

Wilt u meer weten over beleggen, over onze fondsen of misschien over uw huidige portefeuille? Met ons persoonlijk kennis maken kan natuurlijk ook. Onze relatiemanagers staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Maak eens vrijblijvend een afspraak!

Annexum Nieuwsbrief Vastgoed en Beleggen

Mis niets! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook elke maand het vastgoednieuws uit de markt en onze kijk op vastgoed en beleggen ontvangen? En als eerste het nieuws over onze emissies? Meer dan 10.000 beleggers, van beginner tot gevorderd, ontvangen maandelijks onze nieuwsbrief. Wij houden ook u graag op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief Annexum

Het laatste vastgoed- en beleggingsnieuws ontvangen?

  • Annexum houdt hierbij rekening met uw privacy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.