Woningen portefeuille

Beleggen in woningen voor particulieren

Beleggen in woningen

De woningmarkt zit weer in de lift. De crisisjaren met dalende woningverkopen en prijsdalingen liggen achter ons. De vraag naar koop- en huurwoningen is groter dan het aanbod. De bouwproductie stijgt wel, maar met name voor koopwoningen. Er ontstaat dus een tekort aan huurwoningen.

Ook de nieuwe Woningwet biedt kansen voor beleggers doordat woningcorporaties naar verwachting de komende jaren woningcomplexen in de verkoop zullen zetten. Deze ontwikkelingen dragen ertoe bij dat beleggen in woningen extra aantrekkelijk is.

Meer informatie over de woningfondsen van Annexum vindt u hieronder. En neem ook eens een kijkje op www.beleggeninwoningen.nl voor achterinformatie over de woningmarkt en investeren in woningvastgoed.

Woningen portefeuille

Open Woningfonds | Rotterdam, Gravendijkwal 73
Emissie is open

Open Woningfonds NV

Het Open Woningfonds van Annexum is opgericht in 2020. De vastgoedportefeuille bestaat voornamelijk uit residentieel vastgoed, zoals appartementen, naar woningen herontwikkelde kantoorgebouwen, (zorg)woningen, eengezinswoningen en serviceflats.

Laatste nieuws

Sterk eerste half jaar van 2022 op woningbeleggingsmarkt

Het transactievolume op de Nederlandse woningbeleggingsmarkt heeft een sterk eerste halfjaar doorgemaakt. Het volume van transacties in bestaande en nieuwe huurwoningen groeide in de eerste zes maanden van 2022 tot 3,45 miljard euro. Een...

Meer nieuws

Meer informatie

Publicaties, het laatste nieuws of interessante evenementen. U vindt het hier.

Annexum | Rob Hanemaaijer | Relatiemanager
Rob Hanemaaijer
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager
Evelyn van Straaten

Vragen over beleggen of over de fondsen van Annexum?

Wilt u meer weten over beleggen, over onze fondsen of misschien over uw huidige portefeuille? Met ons persoonlijk kennis maken kan natuurlijk ook. Onze relatiemanagers staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Maak eens vrijblijvend een afspraak!