Woningen portefeuille

Beleggen in woningen voor particulieren

Beleggen in woningen

De woningmarkt zit weer in de lift. De crisisjaren met dalende woningverkopen en prijsdalingen liggen achter ons. De vraag naar koop- en huurwoningen is groter dan het aanbod. De bouwproductie stijgt wel, maar met name voor koopwoningen. Er ontstaat dus een tekort aan huurwoningen.

Ook de nieuwe Woningwet biedt kansen voor beleggers doordat woningcorporaties naar verwachting de komende jaren woningcomplexen in de verkoop zullen zetten. Deze ontwikkelingen dragen ertoe bij dat beleggen in woningen extra aantrekkelijk is.

Meer informatie over de woningfondsen van Annexum vindt u hieronder.

Woningen portefeuille

Annexum | Woningfonds Randstad 1 | Zoetermeer, Cityside
Emissie open

Woningfonds Randstad 1 CV

Woningfonds Randstad 1 CV is medio 2018 opgericht. Het fonds heeft een portefeuille van 2 objecten met huurwoningen voor starters in Zoetermeer en Nieuwegein. Het betreft in totaal 101 appartementen; 47 in Zoetermeer met 2 woningtypes van 32 tot 58 m² en 54 in Nieuwegein met 3 woningtypes van 25 tot 65 m². De energie-index is lager dan 1,4.

Laatste nieuws

Emissie Woningfonds Randstad 1, investeren in starterswoningen

Overweegt u te beleggen in woningen? Dan is het nieuwe vastgoedbeleggingsfonds Woningfonds Randstad 1 van Annexum iets voor u. Emissie Met het Woningfonds Randstad 1 investeert u in twee getransformeerde kantoorgebouwen met 101 huurappartementen in...

Meer nieuws

Meer informatie

Publicaties, het laatste nieuws of interessante evenementen. U vindt het hier.

Annexum | Robert Everts | Relatiemanager
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager

Vragen over beleggen of over onze fondsen?

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen over een van de beleggingsfondsen van Annexum? Onze relatiemanagers staan u graag te woord.

Neem contact op