Annexum koopt studentenstudio’s in Den Haag aan voor Open Woningfonds

Beeld: Luuk Kramer

Annexum heeft wederom een complex toegevoegd aan de portefeuille van het Open Woningfonds. Het is het vijfde object voor het Open Woningfonds sinds de start 1 jaar geleden. Het betreft een in 2021 hoogwaardig ontwikkeld woongebouw nabij centrum Den Haag van circa 1.951 m² met 90 zelfstandige woonstudio’s verdeeld over vier verdiepingen. Het complex is ontwikkeld door OPEN Development B.V. uit Amsterdam.

De woonstudio’s voor studenten en promovendi bevinden zich aan de ’s Gravenzandelaan 171-177 in Den Haag, slechts 10 minuten van de Haagse Hogeschool en met alle faciliteiten op loopafstand.

De 90 studio’s hebben een grootte van 19-32 m² met een huur variërend € 537 – € 663 per maand. Het energielabel is A, A+ of A++ dat mede komt door de HR++ beglazing, het feit dat de studio’s gasloos zijn en voorzien van warmtepompen. Er is een gemeenschappelijke was- en droogruimte en de bewoners kunnen zomers genieten van een gemeenschappelijke tuin. Het ontwerp is van Klunder architecten en is gerealiseerd door aannemer Vink Bouw B.V.

Annexum is bijgestaan door technisch adviseur PVM, juridisch adviseur Van Doorne en aankoopmakelaar Marquenie Vastgoed i.s.m. Brandt Bedrijfshuisvesting. Verkoper, OPEN Development B.V., is juridisch bijgestaan door VBC Notarissen en commercieel begeleid door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs B.V.

 

Bron: VastgoedJournaal


Gerelateerde artikelen