Welkom bij Annexum

Annexum heeft, met een track record sinds 2000, veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt. We beleggen op transparante en innovatieve wijze in vastgoed en bieden beleggingsmogelijkheden die passen bij uw situatie, zakelijk en privé. Wilt u uw vermogen laten groeien of een beter rendement op uw spaargeld? Bij Annexum is er altijd een beleggingsfonds dat past bij u en uw doelen.

Meer over Annexum

Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed biedt nog steeds goede mogelijkheden om uw geld te laten renderen. Ook in deze tijd van inflatie en hoge rentestanden. De door Annexum geselecteerde vastgoedobjecten bevinden zich op goede locaties met kwalitatief goede huurders. Met onze persoonlijke dienstverlening en uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt zorgen wij dat u het optimale uit uw beleggingen haalt.

Meer over beleggen in vastgoed

Webinar: ‘Het duurzame succes van supermarktvastgoed’

In dit webinar verkennen we de nieuwste ontwikkelingen in de supermarktsector, inclusief de invloed van e-commerce, veranderende consumentenvoorkeuren en opkomende trends zoals duurzaam vastgoed, micro-supermarkten en gemeenschapswinkelcentra. Leer meer over hoe deze factoren de waarde van supermarktvastgoed(investeringen) beïnvloeden en ontdek de boeiende toekomst van de levensmiddelenmarkt.

Bekijk webinar

Laatste berichten