Annexum breidt Super Winkel Fonds uit

Emissie Super Winkel Fonds | beleggen in 36 supermarkten

Na succesvol verlopen emissies in 2016 en 2017 start Annexum vandaag met een nieuwe emissie voor het Super Winkel Fonds voor het aankopen van supermarktvastgoed.

Beleggers kunnen, met een minimum inleg van ca. € 10.000, toetreden tot één van de grootste niet-beursgenoteerde supermarktfondsen van Nederland. Super Winkel Fonds, opgericht in 2008, bezit op dit moment 36 supermarkten over 33 locaties en heeft een bezettingsgraad van 99%.

Meer weten over de emissie voor het Super Winkel Fonds?
Ontdek waar uw kansen liggen en kijk op annexum.nl/supermarkten

Huib Boissevain, oprichter en CEO van Annexum: “De omzet van supermarkten stijgt al jaren. Juist in deze tijd bewijzen supermarkten dat ze onmisbaar zijn in onze voedselvoorziening. We hebben beleggers de afgelopen jaren kunnen belonen met stevige rendementen en zien mooie kansen voor de toekomst. Met deze emissie zijn we in staat de portefeuille verder uit te breiden en te optimaliseren.”

Ruime verhandelbaarheid belangrijk voor beleggers

Annexum merkt bij beleggers in toenemende mate de wens om certificaten te kunnen verhandelen. Boissevain: “In toenemende mate willen beleggers zelf aan de knoppen zitten. Die mogelijkheid bieden we onze beleggers dan ook graag. Uitstappen kan tijdens emissieperiodes, maar ook na de emissie in 2017 zijn er ruim 100.000 certificaten van eigenaar gewisseld via NPEX of Annexum zelf.


Gerelateerde artikelen