Annexum koopt Albert Heijn in Arnhem ‘High Park’

Feestelijke opening Albert Heijn in Arnhem High Park

Beeld: Egbert de Boer

RECLAME | Annexum heeft een supermarkt toegevoegd aan de portefeuille van het Duits Nederlands Supermarkt Fonds. Het betreft een recent opgeleverde Albert Heijn supermarkt aan de Velperweg 47 in Arnhem. De Albert Heijn maakt onderdeel uit van het transformatieproject High Park, een unieke en volledig gasloze transformatie van het oude Postbank kantoor naar hoogwaardige appartementen en een commerciële plint. High Park is ontwikkeld en verkocht door Borghese Real Estate.

Naast een moderne Albert Heijn supermarkt biedt de commerciële plint onderdak aan een Gall & Gall en een nog te openen boutique gym. De opening van de plint vormt het sluitstuk van de gebiedstransformatie waarin naast de plint vorig jaar al 434 woningen en een ruime parkeergarage werden opgeleverd.

Duits Nederlands Supermarkt Fonds

De Albert Heijn aan de Velperweg in Arnhem is de 33e supermarkt van het Duits Nederlands Supermarkt Fonds. Het fonds bezit supermarkten verspreid over Nederland en Duitsland. De portefeuille heeft inclusief Arnhem nu een totaal vloeroppervlakte van ca 88.843 m2 en een bezettingsgraad van circa 93%.

Adviseurs financieringsproces

Annexum is bijgestaan door juridisch adviseur Van Doorne en fiscaal adviseur PwC. Borghese Real Estate werd tijdens de verkoop bijgestaan door juridisch adviseur CMS en commercieel adviseur SuperVastgoed makelaardij B.V.

 

Beleggen in dit fonds kent risico’s, zoals het risico waardedaling vastgoed, verhuur- en leegstandrisico, het hefboomrisico, het risico dat convenanten worden doorbroken en het verhandelbaarheid risico. Lees voor u instapt de informatie en kenmerken in het prospectus in samenhang met het supplement zorgvuldig door. De beheerder van het Duits Nederlands Supermarkt Fonds, Annexum Beheer BV, is opgenomen in het register van de AFM.


Gerelateerde artikelen