Annexum koopt supermarkt op Amsterdamse Zuidas

Nederlands Supermarkt Fonds | Albert Heijn, Peter Schatstraat 65

Annexum heeft een supermarkt toegevoegd aan de portefeuille van het Nederlands Supermarkt Fonds. De Albert Heijn supermarkt aan de Peter Schatstraat 65 in Amsterdam heeft een totale omvang van 1.180m2 BVO. De Albert Heijn in Amsterdam is de 45e supermarkt van het Nederlands Supermarkt Fonds.

Amsterdam Zuidas

Het supermarktpand bevindt zich in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een internationaal hoogwaardig kennis- en zakencentrum en één van de belangrijkste kantorenlocaties van Nederland. Op dit moment is de Albert Heijn supermarkt de enige full-service supermarkt op de Zuidas. Het marktgebied van het verzorgingsgebied groeit de komende jaren nog verder door de toevoeging van één miljoen vierkante meters, verdeeld over woningen, kantoren en voorzieningen.

Nederlands Supermarkt Fonds

Het Nederlands Supermarkt Fonds is in mei 2021 opgericht en is daarmee het nieuwste fonds van Annexum. Het fonds bestaat voornamelijk uit de supermarktpanden die Annexum in december 2020 voor € 325 miljoen overnam van supermarktketen Jumbo. Het fonds omvat 50 objecten in Nederland met in totaal 45 supermarkten.

Adviseurs bij deze aankoop

Annexum is bijgestaan door D&B Retail Vastgoedadviseurs B.V., technisch adviseur PVM en juridisch adviseur Van Doorne. Verkoper Compagnie Vastinvest B.V. is geadviseerd door DLA Piper.


Gerelateerde artikelen