Annexum koopt Vomar supermarkt in Uithoorn

Supermarkt Fonds Nederland | Prinses Irenelaan 1, Uithoorn

Annexum heeft een supermarkt toegevoegd aan het Supermarkt Fonds Nederland. Het betreft een Vomar supermarkt aan de Prinses Irenelaan 1 in Uithoorn met een totale omvang van 1.050 m2 BVO. De supermarkt bevindt zich in het centrum van Uithoorn met voldoende parkeergelegenheid in en rondom het pand. Vanaf de inpandige parkeergarage heeft de consument direct toegang tot de supermarkt.

Op dit moment worden rondom de Vomar supermarkt diverse wegwerkzaamheden uitgevoerd om onder andere de bereikbaarheid van het centrum te verbeteren. In 2021 en 2022 wordt naast het wegennet ook de openbare ruimte en het groen in het centrum vernieuwd. Hierdoor krijgt het centrum een vriendelijker, groener en dorpser gezicht waarbij doorgaand verkeer wordt ontmoedigd. Een goede bereikbaarheid naar de Vomar wordt gewaarborgd.

Supermarkt Fonds Nederland

Supermarkt Fonds Nederland van Annexum is één van de grootste niet-beursgenoteerde supermarktfondsen van Nederland. De Vomar in Uithoorn is de 24e supermarkt die het Supermarkt Fonds Nederland toevoegt aan de portefeuille. De supermarkten in de vastgoedportefeuille zijn gevestigd in landelijke en randstedelijke gebieden. Annexum blijft onverkort actief op zoek naar goede acquisities.

Adviseurs bij deze aankoop

Annexum is bijgestaan door juridisch adviseur Van Doorne en technisch adviseur PVM.


Gerelateerde artikelen